Antena 3 CNN International News Explozii în serie la o bază a Rusiei din Crimeea ocupată

Explozii în serie la o bază a Rusiei din Crimeea ocupată

Mai multe explozii au fost semnalate în zona unei baze rusești din Crimeea.

Explozii în serie la o bază a Rusiei din Crimeea ocupată
Sursa foto: Twitter
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Aug 2022   •   17:57

Imaginile distribuite pe rețelele de socializare arată un nor mare de fum care se ridică în vecinătatea bazei aeriene de la Novofedorivka, situată pe coasta de vest a Crimeei.

Oleg Kriucikov, consilier al șefului regiunii Crimeea, a confirmat că au avut loc mai multe deflagrații în regiunea menționată.

"Până acum, nu pot decât să confirm faptul că au avut loc mai multe explozii în zona Novofedorivka", a spus el, cerând populației să aștepte mesajele oficiale și să nu propage zvonuri.

El a adăugat ulterior că aproximativ 30 de persoane au fost evacuate după incidentele de la Novofedorivka, dar nu au fost persoane rănite după explozii iar autoritățile au stabilit un cordon de securitate în jurul aerodromului militar.

La rândul său, Serghei Aksenov, șeful așa-zisei "Republici Crimeea", a declarat că a vizitat locația exploziilor și că circumstanțele "sunt în curs de clarificare".

Aksenov a menționat că în locație există "fragmente răspândite".

La fața locului au fost trimise echipaje de ambulanță, inclusiv o ambulanță aeriană, potrivit Ministerului local al Sănătății.

CNN notează că partea ucraineană nu a menționat un atac în Crimeea, deocamdată.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close