Antena 3 CNN International News Un bărbat prezent la locul unui incendiu suspect a deschis focul asurpa unei echipe afiliate CNN, în Texas

Un bărbat prezent la locul unui incendiu suspect a deschis focul asurpa unei echipe afiliate CNN, în Texas

Polițiștii americani au împușcat mortal un bărbat care a deschis focul asupra membrilor familiei sale și asupra unei echipe de televiziune, relatează CNN.

Un bărbat prezent la locul unui incendiu suspect a deschis focul asurpa unei echipe afiliate CNN, în Texas
Sursa foto: KSAT / cnn.com
de Adrian Iclozan    |    06 Iul 2021   •   11:25

Incidentul s-a petrecut luni în San Antonio, statul american Texas.

Bărbatul, al cărui nume nu a fost comunicat imediat de autorități, săpa prin ruinele unei case arse din San Antonio în momentul în care o echipă TV afiliată CNN, de la postul KSAT, a sosit în zonă pentru a relata despre incendiul pe care pompierii l-au catalogat drept suspect.

Este vorba despre o persoană de circa 20 de ani, nepotul proprietarului casei.

Pe când echipa TV îi intervieva pe membri familiei în legătură cu incendiul care a mistuit casa, bărbatul și-a făcut apariția cu două pistoale.

El ar fi început să tragă asupra ziariștilor și a celor intervievați, susține șeful Poliției din San Antonio, William McManus.

Echipa KSAT a fugit iar membrii familiei au încercat, la rândul lor, să fugă cu un vehicul de teren. 

Între timp, suspectul înarmat a intrat într-o altă casă, unde se aflau mai multe persoane și pe care acesta le cunoștea.

Polițiști au reușit să-i scoată pe oameni din casă în timp ce bărbatul înarmat se afla în spatele clădirii, între două magazii.

Oamenii legii au încuiat ușa de la intrare, planul fiind acela de a-l reține pe suspect în afara locuinței, pentru a-l putea aresta.

"Însă suspectul i-a văzut pe polițiști la ușă și a început să tragă prin ușă. Cinci polițiști au tras, la rândul lor, asupra suspectului, ucigându-l", a completat șeful Poliției din San Antonio.

Ofițerii implicați în schimbul de focuri, cu o vechime între cinci și 18 ani în poliție, vor fi plasați în concediu administrativ pe perioada anchetei, a mai spus acesta.

×
Subiecte în articol: incendiu suspect Texas cnn
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close