Antena 3 CNN International News Un predicator TV anti-vaccin a murit după ce s-a infectat cu COVID, în SUA. Fiul său spune că a fost atacat spiritual

Un predicator TV anti-vaccin a murit după ce s-a infectat cu COVID, în SUA. Fiul său spune că a fost atacat spiritual

Marcus Lamb, un cunoscut militant creștin anti-vaccin, fondatorul rețelei TV Daystar Television Network, a murit în spital după ce s-a infectat cu coronavirus, anunță CNN.

Un predicator TV anti-vaccin a murit după ce s-a infectat cu COVID, în SUA. Fiul său spune că a fost atacat spiritual
Sursa foto: CNN
de Adrian Iclozan    |    02 Dec 2021   •   14:13

Moartea lui Lamb (foto) în urma infecției cu COVID a fost anunțată de soția acestuia, Joni, în cadrul unei emisiuni transmise prin streaming pe Facebook.

Ea a precizat că soțul său avea diabet și a fost spitalizat după ce i-a scăzut saturația de oxigen în sânge.

"Avea diabet, dar nu vorbea niciodată despre asta. Își ținea boala sub control, era sănătos, mânca sănătos, își supraveghea greutatea și își ținea concentrația de zahăr din sânge la un nivel corespunzător", a spus ea.

Femeia a spus că starea soțului său s-a înrăutățit în timp ce se trata de COVID și pneumonie pe baza diferitelor protocoale medicale, inclusivi pe baza celor popularizate la televiziunea pe care a înființat-o.

Joni Lamb a spus că după internarea în spital, soțului său "i-a cedat inima".

"El credea 100% în tot ce am discutat aici, la Daystar și a ajutat atât de mulți oameni din întreaga lume cu protocoale de tratament  timpuriu pentru Covid. Susținem asta în continuare, evident", a menționat ea.

CNN notează că Marcus Lamb a predicat adesea împotriva vaccinurilor anti-COVID la televiziunea sa.

El a susținut că serurile actuale nu sunt "vaccinuri adevărate" ci produse experimentale și că persoanele care se injectează mor sau se aleg cu afecțiuni neurologice.

Jonathan Lamb, fiul decedatului, susține că tatăl său a s-a infectat cu COVUD "în urma unui atac spiritual al inamicului".

"N-am nicio îndoială că este un atac spiritual al inamicului. Pe măsură ce părinții mei au continuat să-i informeze pe oameni despre ce se întâmplă în pandemie și despre unele tratamente anti-COVID, inamicul a fost deranjat, făcând tot posibilul pentru a-l doborî pe tata", a declarat el.

O declarație oficială a Daystar Television Network îndeamnă la respectarea intimității familiei după "greaua pierdere suferită".

"Membrii familiei doresc să își exprime dragostea și recunoștința profundă față de cei care s-au rugat în timp ce Marcus se lupta pentru sănătatea sa. Pomeniți-i în rugăciuni în zilele următoare", se spune în declarația menționată.

×
Subiecte în articol: Marcus Lamb COVID-19 atac spiritual
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close