Antena 3 CNN International News Rafael Nadal a fost depistat pozit cu COVID-19

Rafael Nadal a fost depistat pozit cu COVID-19

Rafael Nadal a fost testat pozitiv pentru COVID-19 după ce a revenit în Spania. Sportivul s-a întors de la Abu Dhabi.

Rafael Nadal a fost depistat pozit cu COVID-19
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    20 Dec 2021   •   15:25

Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Nadal a revenit după o accidentare. El a participat la turneul Mubadala World Tenis Championship din Abu Dhabi săptămâna trecută, fiind prima competiție la care a fost prezent în ultimele patru luni.

Tenismenul spaniol a făcut anunțul pe Twitter. El a precizat că a primit rezultat pozitiv la un test PCR, efectuat la revenirea în țara de origine. Nu se știe cu ce tulpină este infectat.

Nadal a adăugat că a primit rezultate negative la toate testările efectuate în Kuweit și Abu Dhabi. Ultimul rezultat negativ a fost primit vineri.

"Trăiesc niște momente neplăcute, dar sper că lucrurile se vor îmbunătăți încetul cu încetul. Acum sunt închis acasă și i-am informat pe acei oameni care au fost în contact cu mine despre rezultat", a scris Nadal.

"Ca urmare a acestei situații, trebuie să am o flexibilitate totală cu calendarul și îmi voi analiza opțiunile în funcție de progresul meu. Vă voi ține la curent cu orice decizie cu privire la viitoarele mele turnee", a adăugat Nadal.

Primul Grand Slam al sezonului 2022 este Australian Open, care începe pe 17 ianuarie.

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal COVID-19 infectare tenismenul
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close