Antena 3 CNN International News Turiștii vor fi plătiți ca să viziteze această țară. Ce sumă pot câștiga

Turiștii vor fi plătiți ca să viziteze această țară. Ce sumă pot câștiga

Biletele de avion s-au scumpit considerabil în ultimul an, astfel că unele guverne iau în considerare tot mai multe compensații, facilități și gratuități pentru turiști, pentru a-i convinge să viziteze anumite destinații.

Turiștii vor fi plătiți ca să viziteze această țară. Ce sumă pot câștiga
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    24 Feb 2023   •   11:57

Taiwanul intenționează să ofere turiștilor 165 de dolari de persoană pentru a-și petrece vacanța acolo. Recompense în bani vor fi oferite, de asemenea, și grupurilor de turiști pentru a-i încuraja să viziteze insula, potrivit CNN.

Premierul taiwanez Chen Chien-jen a anunțat că guvernul își propune să atragă șase milioane de turiști în 2023, să dubleze această cifră în 2024 și să țintească 10 milioane de vizitatori până în 2025.

Pentru a compensa cheltuielile vor fi oferite ajutoare de 5.000 de dolari taiwanezi (165 de dolari) pentru 500.000 de turiști individuali și 658 de dolari pentru 90.000 de grupuri de turiști.

Ministrul Transporturilor, Wang Kuo-tsai, a declarat miercuri că alocația în bani va fi livrată în format digital. Turiștii o vor putea folosi pentru a-și acoperi cheltuielile în Taiwan, inclusiv pentru cazare.

El a adăugat că măsurile au ca scop atragerea mai multor vizitatori de pe piețele cheie, inclusiv din Japonia, Coreea de Sud, Asia de Sud-Est, Hong Kong și Macao, precum și din Europa și America.

Citește și: Țara din Europa care adoptă treptat săptămâna de lucru de patru zile. Aproape toate companiile care au încercat-o vor să continue

×
Subiecte în articol: turiștii plătiți tara Taiwan
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close