Antena 3 CNN International News Un urs a rănit patru persoane, într-unul dintre orașele gazdă ale Jocurilor Olimpice din Japonia. Animalul a fost împușcat în dimineața aceasta

Un urs a rănit patru persoane, într-unul dintre orașele gazdă ale Jocurilor Olimpice din Japonia. Animalul a fost împușcat în dimineața aceasta

Un urs brun a fost împușcat mortal în nordul Japoniei, după ce a pătruns într-o zonă rezidențială și a rănit patru persoane, potrivit radiodifuzorului public japonez NHK.

Un urs a rănit patru persoane, într-unul dintre orașele gazdă ale Jocurilor Olimpice din Japonia. Animalul a fost împușcat în dimineața aceasta
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    18 Iun 2021   •   12:16

Un localnic rezident al orașului Sapporo, unde urmează să fie găzduit un maraton la Jocurile de la Tokyo din această vară, a fost primul care a raportat prezența unui urs, în zona rezidențială.

La scurt timp, poliția din Hokkaido a scris pe Twitter că este în căutarea ursului după ce mulți alți locuitori au anunțat că au văzut animalul, iar unii oameni au fost răniți de acesta.

„Dacă observați un urs, vă rugăm să fiți foarte atenți, să plecați din calea lui imediat și să sunați la 110 (n.r. numărul special pentru situații de urgență din Japonia)”, a scris pe Twitter poliția din Hokkaido.

Poliția locală a declarat că ursul a atacat trei bărbați, dintre care unul a fost grav rănit.

Printre răniți se află și o femeie în vârstă de 80 de ani, potrivit NHK.

Astăzi, în jurul orei 11 dimineața, ursul a fost doborât de doi bărbați de la asociația locală de vânătoare de lângă aeroportul Sapporo Okadama.

×
Subiecte în articol: Tokyo
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close