Antena 3 CNN Actualitate Cultură Draga Olteanu Matei - o carieră fără egal şi o viaţă remarcabilă. "Eu am primit de la Dumnezeu un har"

Draga Olteanu Matei - o carieră fără egal şi o viaţă remarcabilă. "Eu am primit de la Dumnezeu un har"

Draga Olteanu Matei - o carieră fără egal şi o viaţă remarcabilă. "Eu am primit de la Dumnezeu un har"
30 Ian 2013   •   23:12

Cea mai iubită şi cea mai apreciată actriţă de comedie a României a fost invitata specială a lui Mihai Gâdea la emisiunea Sinteza Zilei.

Draga Olteanu Matei, reprezentanta generaţiei de aur a teatrului românesc, cu un palmares incredibil (90 de filme, 50 de piese de teatru şi 100 de roluri în televiziune) şi-a deschis uşa casei, pentru ca toată lumea să poată afla culisele unei cariere fără egal şi ale unei vieţi remarcabile.

”Abia am așteptat să mă mut aici (la Piatra Neamț n.r.). Soțul meu fiind pietrean, noi ne-am căsătorit în 1970 și a fost o întâmplare nemaipomenită. Cu mulți ani înainte, am venit într-un turneu cu Rețeta Fericirii și după spectacol era o cârciumioară pe lângă piață. (...) Și ne-am dus acolo și am mâncat (...) și-am stat și ne-am simțit bine, și-am plecat toată trupa pe cale spre gară unde aveam noi vagoanele de dormit.”

”La un moment dat, la o răspântie mi s-a părut mie că e atâta liniște în aer și erau căsuțele adormite și era foarte plăcut. Și le-am făcut semn colegilor: Tăceți măi, că ia uite ce liniște e aici. Și m-am uitat la o căsuță care avea clematite multe, era acoperită de clematite. Superbă casă. Și m-am uitat așa mai mult la ea și am plecat.”

”Și-au trecut anii și mi-am vazut de treabă. Și-a apărut doctorul Matei care m-a luat de nevastă. Și zice ”Haide acasă, te duc la mama”. Și m-a dus. Și când m-a dus unde credeți că m-a adus? În căsuța cu clematite.”




×
Subiecte în articol: Draga Olteanu Matei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close