Antena 3 CNN Life A luat cartonul unui cerșetor orb și a scris alte cuvinte. După asta viața cerșetorului s-a schimbat radical - VIDEO

A luat cartonul unui cerșetor orb și a scris alte cuvinte. După asta viața cerșetorului s-a schimbat radical - VIDEO

A luat cartonul unui cerșetor orb și a scris alte cuvinte. După asta viața cerșetorului s-a schimbat radical - VIDEO
Sursa foto: foto: captura Youtube
01 Noi 2016   •   12:19

Un cerșetor orb stătea pe trotuarul rece și cerea milostenie. Trecătorii nu se prea grăbeau să-l ajute, doar îl priveau indiferent și treceau repede pe alături. În decursul întregii zile bietul om câștigat puțini bani. Cel mai probabil, el iar ar fi adormit flămând, dacă de el nu s-ar fi apropiat o doamnă necunoscută, scrie Perfect Media.

Ea a luat un marker și cu el a scris niște cuvinte pe cartonul cerșetorului. După aceasta, s-a întâmplat o minune: Aproape toți oamenii care treceau pe lângă orb îi lăsau bani.

Peste un timp doamna necunoscută s-a apropiat iarăși de cerșetor. Acesta nu a putut să nu o întrebe pe doamna ce a scris ea pe cartonul lui. Ea i-a răspuns că a scris același lucru, dar cu alte cuvinte.

La prima vedere pare că diferența dintre ”Sunt orb, vă rog ajutați-mă” și ”Astăzi e o zi minunată, dar eu nu o pot vedea” nu e chiar atât de mare. Însă oamenii au reacționat cu totul diferit la noul mesaj.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close