Antena 3 CNN Life A mers la plajă și s-a zgâriat în ceva la picior. În câteva ore vacanța ei se sfârșea cumplit

A mers la plajă și s-a zgâriat în ceva la picior. În câteva ore vacanța ei se sfârșea cumplit

A mers la plajă și s-a zgâriat în ceva la picior. În câteva ore vacanța ei se sfârșea cumplit
Sursa foto: foto: Pixabay.com
05 Aug 2017   •   11:10

În momentul în care mergi la plajă singurul pericol la care te gândești e acela al arsurilor solare, în consecință ai grijă să ai la tine cremele solare potrivite. Pentru pericolul care o pândea, Bonita Fetterman, din Carolina de Nord, nu era sub nicio formă potrivită.

Tânăra a mers împreună cu familia sa la o plajă. Aceasta şi-a pierdut echilibrul şi s-a tăiat la picior. Fiind o rană superficială, nu a luat-o în considerare şi a intrat mai târziu în ocean, potrivit Descopera.ro.

După întoarcerea sa în Carolina de Nord, piciorul ei a început să se umfle şi să devină vânăt, fiind dusă de urgenţă la spital. Medicii au aflat că femeia a fost infectată cu o bacterie care nu numai îi mănâncă ţesutul, ci şi îi ameninţă viaţa.

De asemenea, experţii au aflat că este vorba de o bacterie numită Vibrio vulnificus, care se găseşte în apele calde (cel puţin 18 grade Celsius) şi este prezent la niveluri ridicate în perioada mai - octombrie.

De obicei, oamenii devin infectaţi cu această bacterie atunci când consumă hrană marină infectată. Cazul de sus, în care bacteria a intrat în organism printr-o rană, este rar, dar riscul este prezent şi poate pune în pericol viaţa individului.

În ceea ce priveşte acest caz, femeia este deocamdată într-o stare stabilă, datorită faptului că a mers imediat la spital după ce primele simptome au devenit observabile, dar va fi nevoie de intervenţie chirurgicală pentru a înlătura ţesutul afectat.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close