Antena 3 CNN Life A mers la spital ca să avorteze. Mai avea puţin până la operaţie, dar ceva i-a căzut din portofel. Ce s-a întâmplat la scurt timp, i-a fost fatal

A mers la spital ca să avorteze. Mai avea puţin până la operaţie, dar ceva i-a căzut din portofel. Ce s-a întâmplat la scurt timp, i-a fost fatal

A mers la spital ca să avorteze. Mai avea puţin până la operaţie, dar ceva i-a căzut din portofel. Ce s-a întâmplat la scurt timp, i-a fost fatal
Sursa foto: foto: pixabay.com
19 Noi 2016   •   12:16

Kimberly Henderson a povestit pe Facebook o întâmplare dintr-o clinică de avorturi care i-a schimbat viața.

Ea a povestit întreaga întâmplare pe pagina sa personală, iată cum suna o parte a mesajului său: ,,Acum doi ani stăteam într-o clinică de avorturi gândindu-mă că cel mai bine pentru mine ar fi să nu o nasc pe Vaida. Ceilalți oameni își amintesc zile de naștere și aniversări, dar această zi va rămâne pentru totdeauna în mintea mea. Este o zi despre care îmi voi aminti mereu fiecare detaliu. Cred că este modul prin care Dumnezeu mi-a arătat că planul lui va fi întotdeauna mai măreț și mai mare decât orice am cunoscut eu vreodată.

Am stat în clinica de avorturi timp de 7 ore. Îmi amintesc că purtam un tricou roz care era foarte ud din cauza lacrimilor. Eram foarte hotărâtă. Prietenul meu mă înșela. Ce vor crede oamenii?? Îmi tot repetam că sunt complet singură și că trebuie să fac asta. Stând acolo… Nici nu mai puteam să văd din cauza lacrimilor. Oamenii mâncau fast-food în jur, râdeau, trimiteau mesaje, pe când eu eram o epavă. Îmi țineam fața jos. Îmi tot repetam toate motivele pe care le avea pentru a face asta deși nu credeam niciun cuvânt din ce îmi spuneam (…)”.

Ea povestește cum a ajuns mai târziu la programare și s-a rugat foarte tare să primească un semn care să îi arate dacă ce face este bine. În acel moment a fost chemată la recepție pentru a-și da datele personale, dar, în timp ce se ridica i-a căzut din geantă un pliant unde a putut citi un citat din Biblie.

În acel moment a știut că a primit semnul pe care îl aștepta, și că a face avort nu era decizia corectă, nu era nici măcar ceea ce își dorea ea.

Așa că a ales să păstreze copilul, pentru ca, peste câteva luni să dea naștere unei fetițe minunate pe nume Vaida, nume cu o semnificație specială: viață frumoasă.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close