Antena 3 CNN Life A observat că are o gâlmă uriașă pe picior și a ignorat-o ani de zile. Când iubitul a dus-o cu forța la doctor, medicii au rămas cu gura căscată. Ce avea acolo - a regretat amarnic că nu a mers mai devreme

A observat că are o gâlmă uriașă pe picior și a ignorat-o ani de zile. Când iubitul a dus-o cu forța la doctor, medicii au rămas cu gura căscată. Ce avea acolo - a regretat amarnic că nu a mers mai devreme

A observat că are o gâlmă uriașă pe picior și a ignorat-o ani de zile. Când iubitul a dus-o cu forța la doctor, medicii au rămas cu gura căscată. Ce avea acolo - a regretat amarnic că nu a mers mai devreme
07 Sep 2017   •   10:18

O femeie a observat la vârsta fragedă de 15 ani că pe picior îi crește o gâlmă, dar a ales să o ignore și să trăiască așa cu ea. De-abia la 27 de ani a aflat ce era acolo.

Cheryl Murray nu s-a gândit că poate fi ceva grav, totuși, gâlma a crescut din ce în ce mai mare până când era cât o minge de golf, potrivit Huffingtonpost.

Când în sfârșit ea a avut primul său iubit, acesta a întrebat-o care e problema cu piciorul ei. În acel moment ea a mințit, dar David i-a cerut să meargă totuși la un control.

La spital medicii au făcut mai multe teste și ce au descoperit a fost tragic. Se pare că tânăra suferea de o formă rară de cancer numit sarcoma, iată ce mărturisește fata: ,,Nu am crezut niciodată că poate fi ceva prea grav. Când am aflat am devenit isterică. Eram atât de șocată încât nici nu mai puteam vorbi”.

Vestea cea mai proastă a fost aceea că boala avansase foarte mult, iar piciorul trebuia să îi fie amputat de sub genunchi.

Iubitul fetei de 27 de ani i-a fost mereu alături, ba chiar a și cerut-o în căsătorie înainte de operația de amputare, voia să știe cât de mult o iubește și că va fi mereu alături de ea. Acum fata mărturisește că îi spune zilnic că nu-și imaginează ce s-ar fi făcut fără el.

În prezent, Murray are o proteză care o ajută să se descurce și spune că nu regretă că nu a mers la medic mai devreme. De ce? Pentru că, cu picior sau nu, acum e fericită.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close