Antena 3 CNN Life A observat că pisica voia mereu să fie luată în braţe ca să ajungă la umărul său. La început nu a dat importanţă, dar într-o zi şi-a făcut analizele. Ce a descoperit

A observat că pisica voia mereu să fie luată în braţe ca să ajungă la umărul său. La început nu a dat importanţă, dar într-o zi şi-a făcut analizele. Ce a descoperit

A observat că pisica voia mereu să fie luată în braţe ca să ajungă la umărul său. La început nu a dat importanţă, dar într-o zi şi-a făcut analizele. Ce a descoperit
Sursa foto: sursa foto: punct.tv
31 Oct 2016   •   10:10

Se spune că animalele au al șaselea simț dezvoltat. Ele sunt capabile să observe ceea ce este imposibil de simțit cu receptorii tactili obișnuiți. Exemplul decisiv pentru astfel de abilități extrasenzoriale este Tom, un pisoi cu blănița alb-neagră.

Stăpâna sa, Sue McKenzie (64 ani), a adoptat un pisoiaș de pe stradă. Inițial ea doar îi dădea mâncare lângă casa sa, apoi însă i-a permis să intre în casă.

Soțul lui Sue nu era de acord cu această decizie, însă s-a lăsat convins de rugămințile ei și de farmecul lui Tom. Pisicul s-a obișnuit cu mediul din casă, dar își păstrase o anumită independență. Nu-i prea plăceau mângâierile și rareori se lăsa luat în brațe. Însă într-o zi el și-a schimbat radical comportamentul.

Practic, Tom a început să-și urmărească stăpâna, cerându-i să-l ia în brațe. El încerca să-și pună lăbuța pe umărul drept al lui Sue sau să se lipească de el cu tot corpul.
Stăpânii credeau că animalul lor de companie s-a îmbolnăvit și l-au dus la veterinar.

Însă investigațiile medicale au arătat că Tom este complet sănătos și continua să fie atras de umărul drept al lui Sue, ca și cum ar fi vrut să-i spună ceva.

Mai mult, pe punct.tv.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close