Antena 3 CNN Life A salvat de la sinucidere aproape 400 de oameni, punându-le o singură întrebare

A salvat de la sinucidere aproape 400 de oameni, punându-le o singură întrebare

A salvat de la sinucidere aproape 400 de oameni, punându-le o singură întrebare
Sursa foto: foto: perfectmedia.tv
13 Noi 2016   •   12:10

Un peisaj idilic – este prima impresie, pe care o lasă acest loc. Însă prima impresie poate fi înșelătoare. The Gap din New South Wales (Australia) este știută ca stânca tristă a sinucigașilor. Însă, din fericire, foarte aproape ea locuiește Don Ritchie, un om extraordinar, scrie Perfect Media.

De-a lungul unui jumătate de secol, el a salvat de la moarte zeci de oameni și din această cauză el a primit titlul de „Îngerul păzitor al Australiei”. În total, bărbatul a împiedicat sinuciderea a aproape 400 oameni. Cu toate acestea, Don nu are studii speciale și niciodată nu a cerut ajutorul poliției.

Ce face el atunci, pentru a schimba decizia oamenilor? Nimic supranatural – Don le zâmbește sincer și îi invită la sine acasă. „Nu ați dori să intrați la o ceașcă de ceai?” – le spune el oamenilor, care au atâta nevoie de susținere.

Supravegherea stâncii a devenit un obicei pentru Don. De îndată ce vede un om cu comportament straniu sau suspect, imediat se îndreaptă spre acea persoană și încearcă să discute cu ea.

Și cu toate că nu reușește să-i salveze pe toți, bărbatul depune tot efortul, pentru ca numărul celor decedați să se micșoreze cât mai mult. Fiica lui Diana este una dintre oamenii salvați de Don.

„El este pur și simplu un înger! Majoritatea oamenilor n-ar face nimic, ar întoarce spatele și ar pleca. Iar el a avut suficient curaj, înțelepciune și căldură sufletească, pentru a-mi salva fiica de la cea mai îngrozitor lucru pe care vroia să-l facă… Sunt fericită că el trăiește pe Pământ!”, a spus mama fetei.

 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close