Antena 3 CNN Life A vrut să fie mai frumoasă, dar a ajuns un monstru. Ce a pățit acestă tânără mamă după ce și-a pus implanturi cu silicon

A vrut să fie mai frumoasă, dar a ajuns un monstru. Ce a pățit acestă tânără mamă după ce și-a pus implanturi cu silicon

A vrut să fie mai frumoasă, dar a ajuns un monstru. Ce a pățit acestă tânără mamă după ce și-a pus implanturi cu silicon
Sursa foto: sursa foto: The Mirror
08 Aug 2017   •   12:33

Kathy Richmond, o tânără mamă a patru copii, a vrut să facă o schimbare importantă pentru a se simți mai bine în pielea ei.

Așa că a apelat la un estetician și și-a mărit bustul. Implanturile de silicon au costat-o 5.000 de lire sterline. Curând însă, avea să cheltuiască de 10 ori mai mult pe tratamente și medicamente,potrivit The Mirror.

La doi ani după ce și-a făcut mărirea de bust, corpul ei a luat-o razna: părul a început să-i cadă, fața i s-a umplut de niște erupții ciudate, a început să piardă în greutate și să aibă senzații frecvente de amețeală și slăbiciune. În plus, unghiile au fost aafectate de un fel de ciupercă.

sursa foto: The Mirror

Timp de 9 ani viața ei a devenit un coșmar. După un timp, a început să se gândească tot mai mult că de vină pentru starea ei sunt implanturile cu silicon.

A cheltuit încă 6.000 de lire pentru a le înlătura. Apoi starea ei a revenit ușor la normal. A povestit tuturor experiența traumatizantă prin care a trecut ca nicio femeie să nu mai aibă de suferit din cauza unor astfel de implanturi.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii
x close