Antena 3 CNN Life A vrut să se despartă de iubitul ei, dar a cedat insistențelor lui și a acceptat ca bărbatul să-i gătească o cină de împăcare. Șocul femeii când a aflat, apoi, ce îi pusese acesta în mâncare

A vrut să se despartă de iubitul ei, dar a cedat insistențelor lui și a acceptat ca bărbatul să-i gătească o cină de împăcare. Șocul femeii când a aflat, apoi, ce îi pusese acesta în mâncare

A vrut să se despartă de iubitul ei, dar a cedat insistențelor lui și a acceptat ca bărbatul să-i gătească o cină de împăcare. Șocul femeii când a aflat, apoi, ce îi pusese acesta în mâncare
18 Iul 2017   •   11:56

Un bărbat din California pe nume Ryan Eddy Watenpaugh a fost foarte enervat de faptul că iubita lui a decis să îl părăsească, nu putea accepta asta cu niciun chip, scrie stiri.rol.ro.

Așa că, Ryan a vrut să se răzbune. După ce femeia l-a anunțat că relația lor s-a terminat, Ryan a început să o urmărească, să o abuzeze fizic, și, în cele din urmă a și trecut la amenințări serioase. Cu toate astea la un moment dat cei doi s-au împăcat, iar Ryan, spre a-și arăta bunăvoința și fericirea, i-a spus că vrea să-i gătească o masă, dar nici asta nu a durat, cei doi s-au despărțit iar.

În cele din urmă a reieșit că atunci când s-au împăcat câinele femeii, Bear, a dispărut. După ce omul i-a gătit cina de împăcare, e întrebat-o cum i se pare gustul câinelui său – apoi i-a spus că masa conținea carne de pe câinele femeii care dispăruse.

Câteva zile mai târziu Ryan a lăsat un pachet pe treptele din fața casei fostei iubite. Înăuntru erau labele câinelui pe care ea îl mâncase fără să știe.

Atunci când a fost chestionat de poliție, Ryan a negat că ar fi ucis câinele, dar a fost oricum acuzat de abuz domestic și abuz împotriva animalelor după ce poliția a căutat probe în apartamentul său. În plus a primit și o amendă de un sfert de milion de dolari.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close