Antena 3 CNN Life Această mamă a încercat să-și calce copiii cu mașina, dar nu a reușit, așa că i-a înecat pe rând în cadă. Ce motiv a avut

Această mamă a încercat să-și calce copiii cu mașina, dar nu a reușit, așa că i-a înecat pe rând în cadă. Ce motiv a avut

Această mamă a încercat să-și calce copiii cu mașina, dar nu a reușit, așa că i-a înecat pe rând în cadă. Ce motiv a avut
Sursa foto: foto: captura video
15 Sep 2017   •   08:57

Laurel are 44 de ani și locuia în McCandless, Pennsylvania, SUA. Mama a trei copii, ea i-a înecat pe doi dintre ei, Luke (3 ani) și Daniel (6 ani), în cadă, după ce a încercat să îi calce cu mașina.

Femeia a povestit că i-a înecat în cadă pentru că, credea ea, așa vor ajunge în rai. În timpul confesiunii ei care a fost și înregistrată, ea a povestit anchetatorilor că ,,voci nebune mă forțau să mă comport irațional”, scrie stiri.rol.ro.

Schlemmer a mai povestit și că, la un moment dat, în timp ce îi îneca, a intrat în cadă îmbrăcată complet și s-a așezat cu toată greutatea pe cei doi copii.

Judecătorul care a prezidat procesul ei a găsit-o vinovată de crimă de gradul trei pentru fiecare copil, dar bolnavă mintal, femeia a mai fost găsită vinovată și pentru că a ascuns probe. Ea risca să meargă la închisoare pentru câte 40 de ani pentru fiecare copil ucis, dar avocatul ei a cerut o pedeapsă mai ușoară.

Avocatul a argumentat că bolnavii mintal precum Laurel, mai ales în societatea de azi în care există o adevărată criză în sistemul medical, pot foarte rar să primeasc ajutor înainte de a fi prea târziu.

Verdictul judecătorului a fost 80 de ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close