Această tânără s-a căsătorit cu un bătrân milionar. După trei ani s-a uitat într-un album foto şi a înmărmurit: cine era de fapt soţul ei

de D.G.    |    14 Noi 2016   •   16:19
Această tânără s-a căsătorit cu un bătrân milionar. După trei ani s-a uitat într-un album foto şi a înmărmurit: cine era de fapt soţul ei sursa foto: kanald.ro

Totul a inceput dupa ce femeia din imagine, in varsta de doar 24 de ani, a decis sa se casatoreasca cu acest batran, pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale. Desi, barbatul este foarte bogat, fata sustine ca nu are niciun interes si ca il iubeste pentru intelepciunea, bunatatea si personalitatea lui, scrie kanald.ro.

Dupa marea casatorie relatia a decurs normal pana intr-o zi cand, in timp ce rasfoia un album foto de-al sotului ei, aceasta a descoperit socata o poza cu tatal ei. Ulterior, dupa o scurta discutie cu batranul, a realizat un lucru socant.

Se casatorise chiar cu bunicul ei. La inceput a fost afectata de acest lucru, insa ulterior s-a linistit si a decis sa continue relatia, chiar daca acest lucru nu este normal.

 

x close