Antena 3 CNN Life Actorii de la "Constantin Tănase" au jucat de Crăciun în fața teatrului închis pentru a transmite românilor un mesaj de speranță

Actorii de la "Constantin Tănase" au jucat de Crăciun în fața teatrului închis pentru a transmite românilor un mesaj de speranță

În cel mai greu an pentru artiștii din toată țara, în care sălile au fost mai mult închise decât deschise, actorii de la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" încheie 2020 așa cum și-au dorit să fie tot anul: jucând.

Actorii de la "Constantin Tănase" au jucat de Crăciun în fața teatrului închis pentru a transmite românilor un mesaj de speranță
de Mia Lungu    |    28 Dec 2020   •   23:50

Actorii au încântat românii cu un spectacol de Crăciun, jucat în față teatrului, pe care l-au transmis online în zilele de 25 și 26 decembrie.

Pandemia îi ține departe de public, însă actori nu s-au resemat. Au împodobit exteriorul teatrului de sărbătoare și au organizat un spectacol cu muzică, dans și momente de revista.

"Împreună, pe viitor, să fim, în fiecare moment al vieții noastre, veseli, generoși, cu multă speranța. Sărbători cu bine, binecuvântate!", a fost urarea transmisă românilor de către actori.

"Chiar și într-un an greu ca acesta, dorința noastră a fost să încercăm să aducem un strop de bucurie și de speranță în inimile iubitorilor de Revistă. "Crăciun la Savoy" este, dacă vreți, un mic semn de prețuire și de mulțumire, oferit în dar, de Crăciun, spectatorilor noștri buni și statornici, care ne-au însoțit, cu prietenie și iubire, în ultima perioadă...Vă mulțumim! Crăciun Fericit!" a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a teatrului.

×
Subiecte în articol: Teatrul Constantin Tănase
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close