Antena 3 CNN Life Acum 42 de ani această femeie a născut, apoi a dispărut. Anchetatorii i-au dat de urmă abia acum

Acum 42 de ani această femeie a născut, apoi a dispărut. Anchetatorii i-au dat de urmă abia acum

Acum 42 de ani această femeie a născut, apoi a dispărut. Anchetatorii i-au dat de urmă abia acum
11 Noi 2016   •   16:10

Numele acestei femei este Lula Ann Gillespie-Miller, iar povestea ei este cu adevărat halucinantă!

Ea a fost dată dispărută în urmă cu 42 de ani, în tot acest timp familia nu a mai știut nimic de ea – pe atunci avea 28 de ani când a născut cel de-al treilea copil în 1974. Imediat după naștere a semnat actele prin care a cedat tutela copiilor părinților ei, crezând că era prea tânără pentru a fi mamă.

Cercetările legate de dispariția ei au rămas fără rezultat până în 2014, când detectivul Scott Jarvis de la Poliția Indiana a găsit informații prin intermediul unui site web.

Primul indiciu valoros al detectivului era despre o femeie anonimă decedată și îngropată fără nume pe monumentul funerar, într-un cimitir din Richmond. Acesta se lega de indicațiile părinților care spuneau că ultima dată când primiseră vești de la fiica lor fusese în 1975, la un an după plecare, când ea trimisese o scrisoare chiar din Richmond.

După câteva teste ADN s-a dovedit că femeia nu era cea căutată. Abia apoi detectivul a dat lovitura: el găsise o femeie care semăna cu Lula Ann, care trăise în anii 1980 în Texas. Investigația l-a făcut să descopere că femeia trăia acolo din anii 1990.

Lula Ann, nu a mai avut de ales și și-a recunoscut identitatea. Autoritățile i-au respectat dreptul la viața privată, nepublicându-i adevăratul nume. Totuși, ea a fost de acord să dea polițiștilor datele de contact pentru a fi contactată de fiica născută în urmă cu 42 de ani!

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close