Antena 3 CNN Life Aici vine toată lumea să se sinucidă - FOTO

Aici vine toată lumea să se sinucidă - FOTO

Aici vine toată lumea să se sinucidă - FOTO
Sursa foto: foto: Pixabay.com
06 Sep 2017   •   12:39

Orice sinucidere este o tragedie infioratoare care schimba viata multor persoane.

Chiar si asa, multi oameni in suicid o modalitate spectaculoasa de a-si incheia viata. In acest sens, recurd la acest gest extrem in locuri celebre, care intre timp au dobandit „renume” in lumea sinucigasilor, scrie BZI.ro.

Un astfel de loc este si Muntele Mihara din Japonia. Acesta este de fapt un vulcan activ, suficient de deschis pentru ca lava sa fie accesibila pentru cei care se arunca din varf. Acest lucru a fost observat in 1933 de catre Kiyoko Matumoto, un student de 21 de ani.

Baiatul a sarit in adancurile muntelui si s-a evaporat instant in lava ce atingea pana la 1,200 de grade celsius.  Acest lucru a dat startul unui trend in randul japonezilor. Pentru aproape un deceniu, sinuciderea prin… lava devenise cea mai apreciata forma de punere capat a vietii din Japonia.

sursa: jpinfo.ro

944 de oameni s-au aruncat in crater. Intr-un singur an, si anume 1933. Intre timp, autoritatile au ingradit locurile de unde sinucigasii se aruncau. Se spune ca acest lucru a pus capat sinuciderilor, dar nu avem cum sa fim siguri, dat fiind faptul ramasitele umane nu pot fi niciodata recuperate.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close