Antena 3 Life Atenție! Cum îți intră hoții în casă folosind o simplă piatră. Nu, nu sparg geamurile cu ea! E o metodă mult mai inteligentă!

Atenție! Cum îți intră hoții în casă folosind o simplă piatră. Nu, nu sparg geamurile cu ea! E o metodă mult mai inteligentă!

15 Mar 2019   •   19:44
Atenție! Cum îți intră hoții în casă folosind o simplă piatră. Nu, nu sparg geamurile cu ea! E o metodă mult mai inteligentă!
Sursa foto: foto: Pixabay.com

Autoritatile au tras un puternic semnal de alarma dupa ce au descoperit o noua modalitate a hotilor de a vana si sparge locuinte. Acest lucru a ajuns in atentia lor dupa ce cateva case din Somerset, Marea Britanie, au fost pradate de infractori.

Proprietarii de case sunt avertizati sa fie atenti cand pleaca sau vin de acasa. Hotii pun pietre albe pe langa casele oamenilor ca sa vada daca sunt mutate sau aruncate de acolo. Daca timp de cateva zile, pietrele nu se clintesc, casa devine tinta pentru hoti, scrie Ciao.

Daca ai mutat si un centimetru piatra, hotii stiu ca cineva e acasa si renunta la plan. Pe langa pietrele de langa case, oamenii au raportat autoritatilor ca au mai gasit astfel de pietre si la rotile masinilor. Scopul este acelasi: sa vada daca e cineva acasa sau nu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close