Antena 3 CNN Life Blestemul loteriei există. Au câştigat milioane la loto, dar nu s-au așteptat la ce a urmat

Blestemul loteriei există. Au câştigat milioane la loto, dar nu s-au așteptat la ce a urmat

Blestemul loteriei există. Au câştigat milioane la loto, dar nu s-au așteptat la ce a urmat
Sursa foto: sursa foto: dailymail.co.uk
21 Sep 2017   •   11:20

Un cuplu care a câştigat 40,6 milioane de lire sterline la loto este cel mai recent caz de „victime ale blestemului loteriei”.

La fel ca în alte cupluri care au câştigat premiul cel mare, Gareth şi Catherine Bull s-au despărţit câţiva ani mai târziu, arată un articol al Daily Mail, potrivit businessmagazin.ro.

Gareth şi Catherine Bull au devenit milionari peste noapte după ce au câştigat în 2012 peste 40 de milioane streline la loto. Însă, ulterior, Gareth s-a mutat din casa familiei, în timp ce Catherine continuă să locuiască acolo cu cei doi fii adolescenţi.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani locuieşte acum într-o cabană cu trei dormitoare, aflată la peste o milă distanţă.

Familia Bull reprezintă, însă, doar unul dintre cazurile care au trecut prin această situaţie. Un alt exemplu sunt Les şi Samantha Scadding, care au câştigat 45,5 milioane de lire în 2009 şi au divorţat în 2013, dar şi Adrian şi Gillian Bayford, care au câştigat 148 milioane lire sterline în 2012, şi s-au despărţit doar un an mai târziu.

Jason şi Victoria Jones erau căsătoriţi de mai puţin de o lună, când au câştigat 2,3 milioane de lire în 2004. Perechea a divorţat anul trecut, în august, după ce doamna Jones a întâlnit un om de afaceri de o sută de ori mai bogat decât soţul ei.

 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close