Antena 3 CNN Life Când această fetiță s-a trezit, picioarele îi erau pline de vânătăi. Motivul este cutremurător

Când această fetiță s-a trezit, picioarele îi erau pline de vânătăi. Motivul este cutremurător

Când această fetiță s-a trezit, picioarele îi erau pline de vânătăi. Motivul este cutremurător
Sursa foto: foto: perfectmedia.tv
23 Oct 2016   •   17:11

Bo, o fetiţă de 4 ani din Anglia era un copil fără griji până în momentul în care s-a îmbolnăvit de varicelă. Evident, această situație nu pare specială, deoarece acest virus afectează deseori copiii. Evoluția bolii era stabilă și părinții nu aveau motive de îngrijorare. Dar într-o zi Bo nu a mai putut să se ridice din pat, potrivit Perfect Media.

Pe picioarele fetiței apăruseră uriașe pete vinete. Părinții au dus-o imediat la spital, unde micuța a fost diagnosticată cu purpură. Staza sangvină de la nivelul membrelor inferioare putea determina amputarea acestora sau, în cel mai rău caz, decesul.

„Am întrebat medicul, dacă viața ei este în pericol. El mi-a răspuns că boala poate evolua spre moarte sau spre amputarea membrelor inferioare” — spune mama lui Bo.
După cum s-a adeverit, severa stază sangvină era o complicație a varicelei. Bo a fost nevoită să ia 12 medicamente diferite, să sufere câteva transfuzii de plasmă și 3 transplanturi tegumentare.

Timp de 10 săptămâni Bo a fost internată în spital, iar apoi a fost nevoită să învețe iarăși să meargă. Din fericire, fetița și-a revenit repede. Însă, cu siguranță, ea își va aminti mereu de această experiență negativă.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close