Antena 3 CNN Life Când s-a uitat pe ecografie mama a înmărmurit. Deşi nu avea un frate geamăn, copilul nu era singur în pântec

Când s-a uitat pe ecografie mama a înmărmurit. Deşi nu avea un frate geamăn, copilul nu era singur în pântec

Când s-a uitat pe ecografie mama a înmărmurit. Deşi nu avea un frate geamăn, copilul nu era singur în pântec
14 Oct 2016   •   20:51

Pe parcursul multor ani americanca Keri McCartney și soțul ei Chad au trăit fericiți împreună. Ei aveau patru copii și se pregăteau de nașterea celui de-al cincilea micuț. În săptămâna 23 de sarcină Keri s-a dus la spital ca să facă un consult ecografic. Însă după ce au examinat-o, medicii i-au dat o știre îngrozitoare: examenul ecografic a arătat că copilul are o tumoră gigantă, care aproape depășea prin dimensiunile sale corpul micuțului! Medicii nu mai văzuseră așa ceva, scrie punct.tv.

sursa foto: punct.tv

Cu toate că era benignă, tumora era periculoasă datorită mărimii sale uriașe, deoarece priva copilul de toate forțele vitale, tulburând în mod esențial fluxul sanguin.
Pentru a salva viața micuțului, medicii au hotărât să îndepărteze tumora chirurgical, fără să întrerupă sarcina. Și cu toate că probabilitatea unui rezultat pozitiv era de doar 10%, Keri a decis să riște.

Operația a durat 4 ore. Pentru relaxarea completă a uterului a fost necesară o anestezie de 7 ori mai profundă decât în operațiile obișnuite. Ca să fie incizat fără lezarea placentei, uterul a fost scos în totalitate din cavitatea abdominală a lui Keri. Din incizie au fost extrase fătul și tumora, în uter rămânând doar capul. Apoi tumora a fost îndepărtată, iar viitorul copil, care a stat în afara uterului aproximativ 20 de minute, a fost introdus înapoi în corpul matern.
Operația a fost reușită și peste 10 săptămâni Keri a născut o fetiță. Nou-născuta a fost numită Macie Hope. Al doilea nume al fetiței se traduce din engleză ca „speranță”.

sursa foto: punct.tv

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close