Antena 3 CNN Life Cât costă brazii cu o săptămână înainte de Crăciun. Comercianții se plâng că vânzările merg foarte slab

Cât costă brazii cu o săptămână înainte de Crăciun. Comercianții se plâng că vânzările merg foarte slab

Pieţele sunt pline de brazi pentru sărbătorile de iarnă, însă clienţii nu se înghesuie să îi cumpere. Antena 3 CNN arată cât ne costă un brad cu o săptămână înaintea Crăciunului şi ce îi face pe români să aleagă bradul artificial.

de Mia Lungu    |    18 Dec 2022   •   11:55

Piețele din întreaga țară s-au umplut de brazi pentru sărbătorile de iarnă. Față de anul trecut, prețurile sunt mai mari cu 10,15%.

Comercianții se plâng că vânzările merg foarte slab. Până acum nu au vândut nici jumătate față de aceeași perioada a anului trecut.

Preţul unui brad porneşte de la 100 de lei şi ajunge la câteva sute. Brazii argintii în ghiveci costă 800-1.000 de lei, pentru cei cu dare de mână.

Comercianţii spun că oamenii nu se îngrămădesc la cumpărat, ci doar angajaţii instituţiilor le-au făcut vânzare.

Mulți dintre românii care sunt deja afectați de scumpirile pentru masă de Crăciun, nu își permit să achiziționeze în acest an un brad natural. Comercianţii speră, însă, ca vânzarea să se anime în apropierea datei de 25 decembrie.

Specialiștii recomandă în schimb investiție de lungă durată - un brad artificial pe care îl putem ține ani buni în locuință.

×
Subiecte în articol: cât costă brazi Crăciun
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close