Antena 3 CNN Life Ce înseamnă când visezi bani

Ce înseamnă când visezi bani

Ce înseamnă când visezi bani
Sursa foto: foto: pixabay.com
20 Oct 2016   •   11:36

Din punct de vedere psihologic, visele despre bani iti anunta ca succesul si prosperitatea sunt pe cale de a deveni realitate. Banii reprezinta incredere in sine, pretuirea propriei fiinte, succes sau valoare. Lipsa banilor din vis indica sentimentul inexistentei unor capacitati sau abilitati necesare pentru atingerea unui tel. Un vis despre acapararea banilor sugereaza egosim, iar unul referitor la daruirea de bani indica generozitate, scrie diane.ro.

Intr-o interpretare alternativa , banii din vis se refera la atitudinea ta fata de dragoste si viata amoroasa.Banii sunt un simbol comun al sexualitatii si puterii. Din perspective mistica , se considera drept un semn de noroc visul in care gasesti sau primesti bani. Potrivit unei superstitii, atunci cand visezi ca ai gasit niste bani ti se prevesteste o nastere.

Banii din vis, o oglinda a realitatii

Banii din vis se leaga , de obicei, de problemele financiare din viata cotidiana. Daca cineva se confrunta cu saracia sau cu dificultati financiare, visele despre bani nu fac altceva decat sa sublinieze nevoia de a-i avea in lumea reala.

Dintr-o perspectiva asemanatoare, oamenii cu o situatie financiara stabila isi pot dezvalui in vis teama de a nu a-si pierde situatia si siguranta conferita de catre bani.
Energia pusa in slujba sinelui este o indicatia a valorii sinelui. Ca atare, visele despre bani simbolizeaza sentimente de incredere sau sau neincredere fata de propria valoare a unui om. Visul despre bogatie marturiseste , de obicei, despre un inalt grad de satisfactie fata de viata si impresia de mare valoare a sinelui. Visatorul se simte bogat atat in lumea din afara , cat si in cea interioara.

Un vis despre saracie indica contrariul si poate sugera aparitia unei depresii. Cel care viseaza despre lipsa banilor are probleme in a se autoaprecia , iar visul respectiv simbolizeaza o deficienta fizica , mentala sau emotionala sau faptul ca “visatorul” se simte , la modul propriu , sarac in spirit.

Banii visati ca masura a puterii

In conceptia multor oameni, detinerea de cat mai multi bani inseamna acapararea unei cat mai vaste puteri. Aceasta cautare cu orice pret a banilor poate distruge viata celor obsedati de dorinta de a-i avea. Cu toate acestea, puterea, asemeni, banilor , nu reprezinta un concept rau in sine. Felul de a folosi puterea ne poate indrepta catre paradis sau infern. Unii oameni , care se bucura de o mare avere , isi dedica banii in slujba unor cauze umanitare sau in beneficiul umanitatii.In acelasi timp, banii ne pot indrepta catre dorinta de a-i controla pe cei din jurul nostru sau ne pot da senzatia ca suntem mai presus de semeni.

Mai mult, AICI.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close