Antena 3 CNN Life Ce înseamnă, de fapt, când visezi o persoană dragă care a murit

Ce înseamnă, de fapt, când visezi o persoană dragă care a murit

 Ce înseamnă, de fapt, când visezi o persoană dragă care a murit
Sursa foto: foto: Pixabay.com
05 Iun 2018   •   15:20

În tradiția populară, atunci când ai vise cu o persoana decedată, fie că vorbești cu ea sau o asculți, înseamnă ca vei primi vești neașteptate sau că vei avea parte de schimbări importante în viață.

Interpretarea creștină, însă, te poate pune pe gânduri, deoarece spune că apariția unui mort în vis înseamnă că acesta nu a găsit încă pacea, iar cărțile religioase încurajează efectuarea unor ritualuri suplimentare, prin care să fie satisfăcută dorința celui decedat, potrivit A1.ro.

Din punct de vedere psihologic, a visa un om decedat (pe care nu îl cunoști) poate semnifica sfârșitul unei etape a vieții tale. Poate fi vorba de sentimente „moarte” și de legături interpersonale care s-au pierdut.

Dacă, însă, persoana pe care o visezi îți este apropiată și a decedat de curând, nu trebuie să te îngrijorezi, deoarece înseamna că încă suferi din această cauza, ceea ce este perfect normal.

Este posibil să te simți lipsită de motivație și poți avea senzația că mergi pe loc și că nu reușești să avansezi în viață, oricât te-ai strădui. Așadar, persoana moarta în vis poate fi o parte a ta pe care ai vrea sa o lași in urma, afirmă Jennifer Shorter, un renumit psiholog.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close