Antena 3 CNN Life Ce se întâmplă dacă porţi inel pe degetul mic

Ce se întâmplă dacă porţi inel pe degetul mic

Ce se întâmplă dacă porţi inel pe degetul mic
Sursa foto: foto: Pixabay.com
20 Mar 2017   •   20:49

Când ne alegem bijuterii și accesorii, putem dezvălui o multitudine de informații despre personalitatea noastră. Totuși, ce este mai important și esențial în acest sens este cum porți aceste piese. Degetele pe care se poartă inelele pot dezvălui multe despre ce tip de persoană ești și ce caracter ai. Uite care este semnificația inelelor pe fiecare dintre degete:

1. Inelele purtate pe degetul mare
În Grecia Antică, degetul mare era asociat cu demnitatea masculină și cu prezervarea puterii bărbătești. Acesta era motivul principal pentru care se purta inelul pe degetul mare. În zilele noastre, se spune că cei care poartă inelul pe degetul mare sunt persoane care încearcă să fie sigure pe sine în orice situație. Această caracterizare se aplică bărbaților. În ceea ce privește femeile, purtarea inelului pe degetul mare ar putea semnala faptul că au unele caracteristici masculine, cum ar fi persistența și încăpățânarea.

2. Inelele purtate pe degetul mic
Acesta este semnul caracteristic pentru oamenii extraordinari. Este simbolul unui caracter artistic și creativ, având calități precum elocvență și putere de convingere. Inelele purtate pe degetul mic dau, de asemenea, semne de viclenie și de inventivitate. Se crede și că cei care poartă astfel inelul știu să se poarte cu persoanele dificile.
Inelul de pe degetul mic yin exprimă abilități precum sociabilitatea, care este folosită frecvent atunci când vrei să obții ceva de la oameni. În ceea ce privește degetul mic yang, abilitățile de a fi condus cu ușurință și de a asculta tot ce spun ceilalți pot fi observate. Degetul mic este cel mai des asociat cu planeta Mercur.

Continuarea, beautytips.ro.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close