Antena 3 CNN Life Confesiunile persoanelor care renunță la verighetă. „Când cred că pot să întâlnesc pe cineva care să-mi înlocuiască actualul soţ”

Confesiunile persoanelor care renunță la verighetă. „Când cred că pot să întâlnesc pe cineva care să-mi înlocuiască actualul soţ”

Confesiunile persoanelor care renunță la verighetă. „Când cred că pot să întâlnesc pe cineva care să-mi înlocuiască actualul soţ”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Oct 2018   •   08:38

Există numeroase motive pentru care unii parteneri aleg să-şi scoată verigheta de pe deget. Persoane căsătorite din toate colţurile lumii au dezvăluit motivele pentru care aleg să facă acest lucru.

„Ori de câte ori îmi înşel soţul, îmi scot verigheta de pe deget“, a dezvăluit cineva.

„Îmi iau inelul de nuntă atunci când cred că pot să întâlnesc pe cineva care să-mi înlocuiască actualul soţ”, a spus o altă femeie.

Cele mai multe persoanele care au ales să mărturisească motivul pentru care renunţă la verightă au spus că fac acest lucru din dorinţa de a putea flirta şi cu alte persoane, de a se simţi libere din nou. 

Pe de altă parte, au fost invocate şi motive cât se poate de inocente: „Îmi scot verigheta pentru ocazii speciale ... cum ar fi atunci când fac pâine sau chiftele“, scrie Daily Mirror.   

×
Subiecte în articol: renunta
Parteneri
Horoscop 28 septembrie 2023. Leii sunt axaţi pe carieră
x close