Credea că a adus pe lume două fetiţe gemene. După 12 ani a fost şocată să afle că există o diferenţă majoră între ele - VIDEO

de D.G.    |    23 Sep 2016   •   17:15
Credea că a adus pe lume două fetiţe gemene. După 12 ani a fost şocată să afle că există o diferenţă majoră între ele - VIDEO foto: captura Youtube

Pe cand fetele aveau 12 ani, Peggy a gasit-o pe una dintre fete zacand pe podeaua din baie. Nu putea sa deschida ochii si pronunta cuvinte fara sens iar capul o durea ingrozitor. Au dus-o de urgenta de spitalul din apropiere, rugandu-se sa nu fie ceva foarte grav, potrivit kanald.ro.

Doctorii au descoperit ca Hailey suferise o hemoragie cerebrala.  Cand au vazut un preot venind catre ei, au realizat ca cel mai negru cosmar s-ar putea transforma in realitate.

Parintii au luat decizia ca fiica lor sa fie transportata la un alt spital si operata, pentru a-i fi eliberata presiunea intracraniana. Mama a povestit ca cealalta fata, Jenna si-a tinut sora de mana tot timpul si ii spunea sa reziste, pentru ca nu poate trai fara ea.

Dupa cateva zile, au avut parte de un miracol: Haley s-a trezit dupa operatie. Ulterior, a fost diagnosticata cu o malformatie arterovenoasa din nastere, din cauza careia venele si arterele din creier erau legate intre ele si incalcite.

x close