Antena 3 CNN Life Cristina Demetrescu: "Perioada următoare e critică pentru sănătatea copiilor, nu ne-am mai confruntat niciodată cu o astfel de lecţie"

Cristina Demetrescu: "Perioada următoare e critică pentru sănătatea copiilor, nu ne-am mai confruntat niciodată cu o astfel de lecţie"

Alinierea actuală a planetelor afectează sănătatea tinerilor şi copiilor, astfel că nu urmează o perioadă deloc bună din punct de vedere astral, a spus Cristina Demetrescu, joi, la Antena 3.

Cristina Demetrescu: "Perioada următoare e critică pentru sănătatea copiilor, nu ne-am mai confruntat niciodată cu o astfel de lecţie"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Oct 2021   •   14:24

"Nu cred că problema este tratată cu suficient de mult discernământ, pentru că trecem printr-o cumpănă şi se pare că de data aceasta partea vulnerabilă a societăţii sunt tinerii şi copiii, şi nu doar din punct de vedere al învăţământului, cât şi al sănătăţii.

Iar perioada următoare nu va fi mai bună nici măcar cu această vacanţă forţată, că până acum copiii tot acasă au stat.

Demetrescu: "Bărbaţii acestei ţări, care pe vremuri străpungeau duşmanul la piept cu sabia, se tem de un vaccin"

Dacă înţelegem că noi, adulţii, românii care ne-am bătut în piept cu valori, cu Protecţia copilului şi alte lucruri pe care trebuie să le facem pentru copii, e bine să ştim că aceşti copii sunt ai tuturor, noi suntem adulţii care trebuie să ne sacrificăm viaţa pentru copiii noştri.

Bărbaţii acestei ţări, care pe vremuri deschideau la cămaşă ca să străpungă duşmanului pieptul cu sabia, în momentul de faţă le e frică de un vaccin. Am ajuns nişte laşi, laşii societăţii", a spus astrologul Cristina Demetrescu, joi, la Antena 3.

Ea susţine că perioada care vine este una "critică" pentru sănătatea copiilor, explicând că e vorba de o cumpănă pentru România, fiind Saturn în opoziţie cu Saturn care are loc pe Casa morţii.

Demetrecu: "Perioada următoare e critică pentru sănătatea copiilor, nu ne-am mai confruntat niciodată cu o astfel de lecţie, e o cumpănă pentru România"

"Perioada următoare este foarte critică pentru sănătatea copiilor, trebuie să înţelegem că nu ne-am mai confruntat niciodată cu o astfel de lecţie, este o cumpănă pentru România, Saturn în opoziţie cu Saturn se produce pe Casa morţii.

Vă confirm că din punct de vedere astrologic este o intensificare până în luna decembrie, până pe finalul lunii. Putem să salvăm şi de aici înainte nişte vieţi, nu de luni, cum a zis domnul preşedinte", a atras atenţia astrologul Cristina Demetrescu.

Bilanț COVID-19 din 21 octombrie 2021. Un român moare de COVID la mai puțin de 4 minute

Bilanţ COVID-19 din 21 octombrie 2021, în România. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 16.110 noi cazuri de coronavirus.

Până astăzi, 21 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.519.532 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 6.597 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 

Până astăzi, 43.487 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au murit.

Peste 72% din bolnavii de COVID din ultima săptămână nu sunt vaccinaţi

Peste 70% din cazurile confirmate de COVID în ultima săptămână au fost înregistrate la persoane nevaccinate, arată raportul săptămânal al INSP.

Mai exact, este vorba despre 72,3% persoane confirmate cu infecţia cu coronavirus în perioada 11-17 octombrie.

În raportul Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), se mai arată că, în aceeaşi perioadă, 37,1% din totalul cazurilor de COVID-19 s-au înregistrat în București, Iași, Prahova, Ilfov și Constanța.

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu copii COVID
Parteneri
Victor Piţurcă rupe tăcerea în scandalul momentului | VIDEO
x close