Antena 3 CNN Life Cum poți să vizualizezi aura energetică a oamenilor din jur

Cum poți să vizualizezi aura energetică a oamenilor din jur

Cum poți să vizualizezi aura energetică a oamenilor din jur
Sursa foto: foto: Pixabay.com
02 Aug 2017   •   12:36

Aura este omniprezenta. Ne urmeaza oriunde ne-am duce. Se schimba cu pas pe care il facem, cu fiecare activitate in care ne lasam antrenati, cu fiecare actiune pe care o intreprindem, cu fiecare gand pe care il initiem. Iar tot ceea ce simtim transmitem aurei mai departe.

La un nivel subconstient si apoi constient putem avea ceea ce ne dorim. Putem transfera campului energetic care ne inconjoara imaginile pe care le construim la nivel mental. Putem avea o aura sanatoasa si frumoasa, o putem curata si intari prin puterea mintii, a vointei si a spiritului, prin echilibrarea interioara si armonizarea eului cu legile universalitatii si ale divinului, scrie garbo.ro.

O aura sanatoasa te poate ajuta sa atragi in jurul tau oameni pozitivi, sa atragi norocul si sansa, sa-ti influentezi in bine destinul, sa creezi in exteriorul tau oportunitatile pe care ti le doresti. O aura sanatoasa poate contribui simtitor la ridicarea moralului si a stimei de sine, la crearea unei stari de bine si de optimism.

Vizualizarea aurei este mai curand o stare fizica decat una metafizica. Oricine poate învata sa vada aura, cu un pic de antrenament pentru ochi. Mai greu este sa interpretati ceea ce vedeti, iar asta implica mai mult aspectul intuitiv si cel metafizic, potrivit tristar77.blogspot.ro.

Exista doua moduri de a vedea aura: intuitiv si fizic. Nu se poate spune ca unul este mai bun decat celalalt, atat timp cat interpretati corect ceea ce vedeti. Ambele modalitati pot fi eficiente, desi perceperea fizica a aurei va ajuta sa tineti în frau latura „Toma necredinciosul" a constiintei voastre. Prin metoda intuitiva, aura este vazuta mai curand cu ochii mintii decat cu ochii fizici.

Pentru asta trebuie sa învatati cum sa va relaxati si sa vizualizati o persoana în minte. Dupa aceea întrebati-va intuitia despre energia aurica a persoanei respective. Care este culoarea esentiala a acestei persoane? Ce alte culori mai exista si cum sunt ele distribuite? Ce indicatii dau aceste culori despre energia persoanei respective la nivel fizic, emotional, mental si spiritual? Cel mai adesea, aceste perceptii intuitive ale aurei sunt la fel de corecte si precise ca si cele fizice, daca sunt bine interpretate.

Majoritatea copiilor pana la varsta de 3 ani vad aure, dar nu sunt învatati sa le recunoasca. Nu de putine ori parintii comenteaza despre imaginatia colorata a unui copil atunci cand acesta se refera la senzatii si impresii subtile, fie ele legate de campuri aurice sau de duhuri îndrumatoare. De cele mai multe ori, copilul este "educat" de catre parinti si societate sa creada ca astfel de perceptii sunt imaginare si ireale. Drept urmare, copilul îsi pierde acea deschidere, iar capacitatea înnascuta de percepere se atrofiaza. Totusi, ea poate fi dezvoltata din nou, indiferent cat de mult a ramas în stare latenta.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close