Antena 3 CNN Life Cum să alegi muzica pentru nunta de vis

Cum să alegi muzica pentru nunta de vis

Nunta reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viața fiecărui cuplu. A vă uni destinele înseamnă a trece împreună prin toate, la bine și la greu. Iar pentru că nu știți exact pe ce cărări vă va duce viața în doi, trei sau mai mulți, este bine să știți că puteți să controlați începutul drumului și să îl faceți de neuitat.

Cum să alegi muzica pentru nunta de vis
de Georgiana Adam    |    11 Oct 2021   •   12:03

Acest început de drum este nunta, pe care cu siguranță o veți organiza până la cel mai mic detaliu: de la rochie și costum, la decorațiuni, meniu, muzică și alte lucruri mărunte care vor da acel farmec pe care îl așteptați.

Pe lângă intrarea voastră în sală, momentele artistice sunt și ele foarte importante pentru ca, atât invitații, cât mai ales voi să vă simțiți bine în prima cea mai importantă zi și noapte a vieții de familie: muzica. Pentru a fi siguri că aceasta va mulțumi până și cele mai pretențioase gusturi este important să aveți alături o formatie de nunta cu experienta.

O formație de nuntă e pentru a întreține atmosfera la petrecere

În primul rând, pentru că formațiile de nuntă nu sunt doar formații: toți cei din spatele soliștilor, alături de care aceștia formează o echipă, te vor ajuta să îți iei de pe cap probleme cum ar fi: sonorizarea, luminile, fumul de la primul dans și alte detalii. Aceștia pot lua parte din atribuțiile unui wedding planner, dacă nu ai ales să lucrezi cu unul.

În al doilea rând, soliștii reușesc să transmită mult mai bine emoții și stări atunci când urcă pe scenă. Ei vor simți când oaspeții sunt mai lipsiți de vlagă și vor schimba ritmul. Faptul că invitații petrec mult timp pe ringul de dans și își vor aminti cu drag de nunta voastră este și un merit al formației.

Dacă ai dubii între ce să alegi: formație sau DJ, partea bună este că, atunci când alegi o formație premium, aceasta vine însoțită și de un DJ care va întreține oaspeții la intrarea în sală și în momentele în care se stă la masă și se mănâncă. Așadar, o formație de nuntă e mult mai mult decât îi spune numele.

Se știe că invitații fiecărei nunți sunt diverși și la fel sunt și gusturile lor muzicale. În funcție de alaiul pe care o să-l aveți veți alege și soliștii de muzică pentru momentele dansante: dacă preferă muzica populară, veți alege soliști care au în repertoriu muzică populară; dacă însă preferă muzica pop, veți alege soliști care cântă atât melodii autohtone, cât și internaționale.

La întâlnirile pe care le veți avea cu cei aleși veți discuta și despre preferințele voastre și ale oaspeților, iar dacă aveți melodii pe care vreți să dansați în seara voastră, aceștia vor face tot posibilul să le auziți.

La fel stă treaba și în relația cu DJul care însoțește formația: îi spuneți ce melodii să aibă în playlist, iar acesta va asculta dorințele voastre. Partea cea mai bună este că puteți avea atât un solist de muzică populară, cât și unul de muzică ușoară la petrecere, care să alterneze momentele artistice și să satisfacă toate gusturile celor aflați în sală sau pe terasă.

Alegeți o formație de profesioniști și nu veți regreta niciun moment decizia luată! Veți sta cu plăcere pe ringul de dans cât mai mult timp cu putință, iar invitații își vor aminti de nunta voastră ca fiind cea mai frumoasă la care au fost.

Primii pași în viața de familie făcuți în ritm de dans sunt cei pe care nu îi veți uita niciodată! Fie că e nunta mare sau mică, anul acesta, la anul sau peste doi ani, alegeți de pe acum muzica pentru a scăpa de o piatră mare de pe inimă - mai ales că formațiile profesioniste sunt greu de găsit!

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close