Antena 3 CNN Life Domnișoara de onoare de la nuntă i-a devenit amantă

Domnișoara de onoare de la nuntă i-a devenit amantă

Domnișoara de onoare de la nuntă i-a devenit amantă
Sursa foto: foto: pixabay.com
31 Oct 2016   •   15:53

''Libertatea'' publică o nouă poveste de viață care îl are ca protagonist pe tânăr bucureștean în vârstă de 32 de ani. Acesta povestește cum a ajuns ca la nu multă vreme de la nuntă să înceapă o relație cu una dintre domnișoarele de onoare, prietenă bună a soției.

''Nu, n-am fost un afemeiat și nici n-am pornit la drum în căsnicie cu gândul câ îmi voi înșela vreodată nevasta, dar uite că s-a întâmplat. și, nefericitul de mine, am făcut și cea mai proastă alegere: prietena ei cea mai bună. De fapt, nu eu, ci ea m-a ales pe mine, nemernica și șantajista avea nevoie de banii mei!

Stimată redacție, nu știu de ce vă scriu, poate pentru că mă simt extrem de vinovat pentru cele întâmplate acum șapte ani. Am trăit o poveste de dragoste cum numai în filme întâlnești, dar am sfârșit prin a-mi distruge viața din cauza unei femei, pe care nu am iubit-o, dar de care m-am simțit foarte atras fizic. Era prietena cea mai bună a Melaniei, soția mea, cu care m-am căsătorit în primăvara anului 2010, pe vremea când eram încă student la Facultatea de Stomatologie.

Părinții mei nu au fost de acord să mă însor din timpul facultății, spuneau că sunt prea tânăr pentru un angajament atât de serios și nu i-aș fi făcut față. în plus, bărbații, îmi zicea deseori tata, trebuie să profite de libertate, să aibă cât mai multe aven-turi în palmares.

— De ce să te legi la cap dacă nu te doare?

Când îmi spunea asta, se gândea probabil la cei treizeci de ani de căsnicie irosiți lângă mama, o femeie foarte egoistă și autoritară, care știa să-l țină sub papuc''

Mai mult, pe libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close