Antena 3 CNN Life După ce s-a recăsătorit, un bărbat rămas văduv a descoperit şocat ce cadou de nuntă îi pregătise prima soţie

După ce s-a recăsătorit, un bărbat rămas văduv a descoperit şocat ce cadou de nuntă îi pregătise prima soţie

După ce s-a recăsătorit, un bărbat rămas văduv a descoperit şocat ce cadou de nuntă îi pregătise prima soţie
03 Noi 2016   •   09:24

Soții Brenda și David Schmitz au avut o soartă dificilă. Ei au trăit mulți ani în dragoste și înțelegere. În familia lor s-au născut patru băieței minunați. Însă, într-o zi, ei au primit o lovitură dură: Brenda a fost diagnosticată cu cancer ovarian…

Ea a luptat îndelung cu această boală îngrozitoare, însă aceasta a fost mai puternică. În ciuda tuturor străduințelor, Brenda a murit, scrie punct.tv.

După moartea iubitei sale David a fost foarte tulburat. Dar, timpul vindecă orice răni. Durerea sa încet a dispărut și el a început să ducă o viață obișnuită. După 2 ani el a cunoscut-o pe Jayne Abraham, noua sa dragoste.

David și Jayne urmau să se căsătorească. Noul cuplu se pregătea să serbeze pentru prima oară Crăciunul împreună. Chiar atunci ei au avut o mare surpriză. Îndrăgostiții ascultau împreună o emisiune de la radio și aşa au descoperit că unul dintre mesajele transmise era adresat lor. Chiar mai mult, el era înregistrat de prima soție a lui David — Brenda!

„Salut! Mă numesc Brenda Schmitz. Dacă ascultați acest mesaj, înseamnă că eu am pierdut deja lupta mea cu cancerul. I-am dat această înregistrare unui prieten, care lucrează la radio. Și dacă el a transmis-o acum, atunci David și-a găsit iarăși dragostea.
David este un soț și un tată minunat. Și știu că îi este greu să facă acest pas. Dar în același timp sunt sigură că el a făcut alegerea corectă. Și vreau ca tu, David, să o iubești din toată inima pe noua ta aleasă și zilnic să-i dăruiești o bună dispoziție!

Iar acum aș vrea să-i spun câteva cuvinte iubitei lui David. Nu știu cine sunteți, dar simt că sunteți un om minunat! Sper că veți deveni o mamă adevărată pentru copiii mei, nu doar una vitregă. Cu ei poate fi greu, mai ales cu Max, cel mai mic, dar știu că vă veți descurca!
Faceți pentru mine o mică favoare. Mergeți cu toată familia într-o călătorie în următorul weekend. Fie ca această excursie să fie plină de bucurie și fericire. Și fie ca ea să devină prima zi din lunga și fericita viață a familiei voastre!

Să știți că eu vă iubesc din toată inima mea! A voastră, Brenda!”

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close