Antena 3 CNN Life După ce și-a văzut soția dormind, a pus un text pe Facebook și mii de oameni au reacționat. Ce scria în postare

După ce și-a văzut soția dormind, a pus un text pe Facebook și mii de oameni au reacționat. Ce scria în postare

După ce și-a văzut soția dormind, a pus un text pe Facebook și mii de oameni au reacționat. Ce scria în postare
Sursa foto: sursa foto: punct.tv
20 Oct 2016   •   13:01

Robby este un om obișnuit care locuiește împreună cu soția sa Rayene și cu fiul lor în statul Alabama, SUA. Însă scrisoarea lui emoționantă pe care a publicat-o pe o rețea de socializare a acumulat un număr incredibil de like-uri, mai mult de 10 mii, potrivit Perfect Media.

Această scrisoare el a dedicat-o soției sale. Ea e soră medicală într-un spital din oraș. Deși Rayene în fiecare zi are mulți pacienți care cer atenția și asistența ei, ea găsește timp și pentru educarea fiului lor. Dar Robby știe că ea vine de la serviciu istovită de oboseală.

”Soția mea a ațipit. Peste o oră ea se va trezi, repede se va machia și pleca la muncă.
Toate instrumentele pe care le ia la serviciu cu sine, vor fi repede adunate și verificate. Își va aranja părul și se va plânge ca de obicei că arată îngrozitor. Eu, desigur, am să o contrazic și o să-i propun o cafea.

După aceasta ea se va așeza pe canapea cu picioarele încrucișate și va încerca să bea cafeaua, totodată jucându-se cu micuțul nostru, care va sta pe ea.
Atunci când vom vorbi, ea va privi undeva în depărtare. Ea crede că eu nu am observat aceasta.

Va săruta copilul, apoi pe mine și va pleca la oamenii care trec probabil prin cea mai rea zi din viața lor. Accidente rutiere, gloanțe în picior, explozii și arsuri; bogați, săraci, preoți, alcoolici, mame-prostituate, tați, copii și chiar familii întregi – nu are importanță cine ești și ce ți s-a întâmplat, ea oricum va avea grijă de tine'', a scris bărbatul.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close