Antena 3 CNN Life Era pe munte într-o drumeție când a găsit chestia asta ciudată într-o piatră! Ce era înăuntru când a desfăcut-o - nimeni nu găsește o explicație

Era pe munte într-o drumeție când a găsit chestia asta ciudată într-o piatră! Ce era înăuntru când a desfăcut-o - nimeni nu găsește o explicație

Era pe munte într-o drumeție când a găsit chestia asta ciudată într-o piatră! Ce era înăuntru când a desfăcut-o - nimeni nu găsește o explicație
05 Sep 2017   •   15:40

În 1998 un inginer electrician pe nume John J. Williams a mers la munte pentru o drumeție și a găsit ceva de necrezut.

Obiectul ciudat părea să fie un conector electric care ieșea dintr-o piatră veche de 100.000 în America de Nord. Așa că a decis să sape în piatră, să scoată obiectul pentru a-l examina mai atent. A descoperit un soi de dispozitiv electric, un fel de priză ciudată în stâncă, potrivit stiri.rol.ro.

Acum geologii au descoperit ceva și mai ciudat despre acest artefact: este și el vechi de 100.000 de ani! De atunci lui Williams i s-au oferit sume uriașe de bani pentru ceea ce este vestit în lume sub numele de PARADOX sau ENIGMALITH, una dintre cele mai bune oferte a fost cea de 500.000 de dolari.

Totuși, el a refuzat toate aceste oferte și l-a oferit în schimb cercetătorilor interesați să-l studieze, pe gratis dar cu condiția ca testele să nu dăuneze rocii. Testele au arătat că materialul din care e făcut nu este plastic, lemn, dar nici orice alt material cunoscut omului, piatra însăși este un mister.

Este făcută din granit solid și cuarț dar și urme de mica, un material recent descoperit în așezările antice care are rol izolant. Artefactul este extrem de vechi, mult prea vechi pentru a fi putut fi făcut de om.

Deși mulți cred că acest obiect, PARADOXUL, este doar o farsă elaborată, Williams crede că este dovada de care aveam nevoie pentru a demonstra existența unei civilizații care a locuit pe pământ înaintea oamenilor.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Reţeaua generalilor. Traseul banilor proveniţi din şpăgi
x close