Antena 3 CNN Life Gigi Becali: ”Asta e marele meu vis. Fetele mele și soția nu prea sunt de acord”

Gigi Becali: ”Asta e marele meu vis. Fetele mele și soția nu prea sunt de acord”

Gigi Becali își dorește să se retragă la o mănăstire. Latifundiarul s-ar fi decis să-și construiască o adevărată fortăreață religioasă în inima munților, în localitatea Comanca, ce aparține de Băile Olănești (județul Vâlcea).

Gigi Becali: ”Asta e marele meu vis. Fetele mele și soția nu prea sunt de acord”
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2022   •   09:28

Locația se află între Parcul Național Buila-Vânturița- Parcul Național Cozia și localitatea Băile Olănești.

Gigi Becali s-a hotărât să plece pentru câteva zile la Muntele Athos, în Grecia, acolo unde nu a mai fost de când a început pandemia. 

În urmă cu câteva luni, Gigi Becali a recunoscut public că și-ar dori să se călugărească la un moment dat, chiar dacă soția și fetele sale nu sunt de acord cu ideea.

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.

În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani.

Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”, declara Gigi Becali.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Gigi Becali vis
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close