Antena 3 CNN Life I-a scris o scrisoare amantului soției sale în care i-a dat câteva ponturi preţioase. Mesajul a stârnit un val de reacții pe internet

I-a scris o scrisoare amantului soției sale în care i-a dat câteva ponturi preţioase. Mesajul a stârnit un val de reacții pe internet

I-a scris o scrisoare amantului soției sale în care i-a dat câteva ponturi preţioase. Mesajul a stârnit un val de reacții pe internet
Sursa foto: foto: pixabay.com
08 Noi 2016   •   16:59

Un bărbat a ales să scrie o scrisoare online pentru amantul soției sale. Aceasta a devenit virală și a atras tot felul de comentarii, scrie unica.ro.

“Către bărbatul care se culcă cu soția mea.

Știi tu cine ești. Nu sunt supărat și nici măcar furios. Vreau doar să te rog câteva lucruri.

Te rog să nu mai lași capacul ridicat la toaletă. Soția dă vina pe mine.
Știu că merg destul de des la pescuit, dar te rog nu-mi mai bea toată berea din frigider. Măcar lasă-mi câteva, eu sunt cel care trebuie s-o suport după ce pleci tu.
Dacă îmi bei ultima bere, cumpără alta sau lasă bani pentru a-mi cumpara eu.
Dacă termini hârtia igienică, pune alta la loc. Dacă nu găsește hârtie, băiatul nostru de 5 ani crede că nu trebuie să mai folosească deloc. Vezi că găsești hârtie în dulapul de sub chiuvetă.
Nu le mai spune copiilor mei că ești unchiul lor. Or fi ei mici, dar nu au deficiențe mintale.
Nu mai da drumul la căldură. Eu o plătesc, nu tu!
Dacă soția mea te întreabă dacă pantalonii o fac grasă, spune-i, te rog nu. Dacă tu crezi că spunându-i adevărul o s-o oprești să mănânce o cutie de înghețată pe zi, greșești. Doar o să-i dai un motiv să-și cumpere alți pantaloni care o fac să arate la fel de grasă.
Soția mea nu gătește, așa că te rog să nu mai mănânci mâncarea gătită pe care o găsești în bucătărie. Negresa pe care ai mâncat-o săptămâna trecută era cadou de la mama.
Îți mulțumesc că mi-ai scos soția la masa de prânz de Sf. Valentin. Când am scos-o eu la cină n-a mai mâncat așa de mult. Cu banii economisiți o să-mi scot copiii la film.

P.S Vezi că luna viitoare, pe 3, o să iau copiii și o să plecăm într-o vacanță de 7 zile. Dacă rămâi fără bere, vezi că în spatele frigiderului găsești o sticlă de votcă. ”

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close