Antena 3 CNN Life I-a mărturisit bunicii sale că a fost înșelată. Ce i-a spus femeia să facă

I-a mărturisit bunicii sale că a fost înșelată. Ce i-a spus femeia să facă

I-a mărturisit bunicii sale că a fost înșelată. Ce i-a spus femeia să facă
Sursa foto: foto: pixabay.com
03 Noi 2016   •   10:54

O tânără femeie a mers în vizită la bunica ei, povestindu-i despre viața sa și despre faptul că trecea printr-o perioadă dificilă — soțul ei a înșelat-o și era devastată. Ea nu știa ce să facă și vroia să renunțe. Era obosită de atâta luptă și zbucium. Părea că imediat ce se rezolva o problemă, apărea alta în loc.

Bunica ei a dus-o la bucătărie. A umplut trei vase cu apă și le-a pus pe foc. În curând apa din ele a început să fiarbă. Bunica a pus în primul vas morcovi, în al doilea — ouă și în ultimul — boabe măcinate de cafea.

După aproximativ 20 de minute ea a închis arzătoarele. Apoi a scos morcovii, ouăle și a luat cafeaua cu polonicul, punându-le pe toate în castroane diferite. Întorcându-se spre nepoata sa, a întrebat-o: „Spune-mi, ce vezi?”

„Morcovi, ouă și cafea” — a răspuns tânăra. Bunica a adus-o mai aproape și a rugat-o să atingă morcovii. Făcând acest lucru, ea a simțit că aceștia erau moi. Apoi bunica a rugat-o să ia un ou și să-l spargă. După ce l-a curățat, ea a observat că oul fiert este tare.

La sfârșit, bunica a rugat-o să guste cafeaua. Nepoata i-a savurat zâmbind bogata aromă. Apoi ea și-a întrebat bunica: „Ce semnificație au toate acestea, bunico?”

Bătrâna i-a explicat că toate aceste trei obiecte au înfruntat aceeași dificultate: apa fierbinte. Însă fiecare a reacționat diferit. Morcovul era puternic, dur și nemilos. Totuși, după ce a fost introdus în apa fierbinte, a devenit moale și slab. Oul era fragil. Învelișul său subțire i-a protejat conținutul moale, iar după ce a stat în apă fierbinte, acesta s-a întărit. Boabele măcinate de cafea erau, totuși, unice. După ce au stat în apă clocotită, ele au schimbat gustul apei.

Mai mult, pe punct.tv.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Circulaţie îngreunată la metrou, pe Magistrala 2
x close