Antena 3 CNN Life I se părea prea greu să stea să își adoarmă copiii, așa că a decis să rezolve problema într-un mod înfiorător! E cutremurător ce le făcea în fiecare seară

I se părea prea greu să stea să își adoarmă copiii, așa că a decis să rezolve problema într-un mod înfiorător! E cutremurător ce le făcea în fiecare seară

I se părea prea greu să stea să își adoarmă copiii, așa că a decis să rezolve problema într-un mod înfiorător! E cutremurător ce le făcea în fiecare seară
Sursa foto: sursa foto: pixabay.com
22 Noi 2016   •   13:44

Venirea unui copil pe lume reprezinta o responsabilitate imensa pentru orice parinte. Unii oameni insa apeleaza la metode inimaginabile pentru a-i controla.

Este si cazul lui Ashlee Hutt, o tanara in varsta de 24 de ani, care a ajuns pe mana politiei dupa ce vecinii au descoperit ce le facea propriilor copii, scrie kanald.ro.

Poate parea greu de crezut, dar pentru a nu se chinui si a-i adormi mai usor, femeia le injecta celor mici, in varsta de 4, respectiv 6 ani, heroina.

Organismul lor firav ceda usor in momentul in care drogul le intra in sange, iar astfel parintii isi atingeau telul, copiii stand linistiti si nemiscati chiar si jumatate de zi.

De parca acest lucru nu ar fi fost de ajuns, familia traia intr-o mizerie crunta: pardoseala apartamentului era acoperita de un covor de ace de seringa si excremente de sobolan.

Parintii au fost retinuti si risca ani grei de inchisoare daca vor fi gasiti vinovati.
 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Ciolacu: Trebuie făcute deduceri pentru impozitarea muncii
x close