Antena 3 CNN Life Incredibil. Ce regretă cel mai mult oamenii în clipa morții

Incredibil. Ce regretă cel mai mult oamenii în clipa morții

Incredibil. Ce regretă cel mai mult oamenii în clipa morții
Sursa foto: foto: Pexels.com
02 Apr 2019   •   16:59

O jurnalista britanică ce a lucrat timp de mai multi ani in domeniul asistentei sociale si a avut grija de bolnavi aflati in ultima faza, in ultimele lor saptamani de viata, a facut un fel de top cinci al celor mai des intalnite regrete pe care le au oamenii in ultimele clipe de viata.

1. As fi vrut sa am curajul sa-mi traiesc singur viata, nu ceea ce-si doreau ceilalti

Acesta a fost cel mai des regret pe care l-a auzit de la cei alaturi de care a fost in ultimele lor clipe de viata. Atunci cand oamenii isi dau seama ca viata lor se apropie de final incep sa se gandeasca la anii care au trecut si, de cele mai multe, realizeaza ca si-au indeplinit mai putin de jumatate din vise, scrie bzi.ro.

2. As fi vrut sa nu fi muncit atat de mult

In special barbatii sunt cei care regreta cel mai mult faptul ca si-au petrecut mare parte din viata la serviciu, in loc sa-si vada copiii crescand sau sa fie alaturi de partenerul de viata.

3. As fi vrut sa am curajul sa-mi exprim sentimentele

Pentru a nu intra in conflict cu cei din jurul lor, multi oameni aleg de-a lungul vietii sa-si reprime cumva sentimentele, iar nu de putine ori ajung astfel sa se multumeasca cu o viata mediocra. Iar in unele cazuri, ajung chiar sa se imbolnaveasca din cauza amaraciunii si resentimentelor.

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close