Antena 3 CNN Life International Women’s Association of Bucharest organizează Bazarul de Crăciun

International Women’s Association of Bucharest organizează Bazarul de Crăciun

International Women’s Association of Bucharest organizează Bazarul de Crăciun
04 Dec 2014   •   20:18

Pe 7 decembrie va avea loc la Romexpo (Pavilion C3) a 22-a editie a Bazarului de Craciun, eveniment filantropic ce reuneste comunitatea internationala din Bucuresti, in beneficiul mai multor cauze sociale. Pe langa strangerea de fonduri, Bazarul de Craciun inseamna explorarea diversitatii culturale a tuturor tarilor prezente si ofera o ocazie unica reprezentantilor nationalitatilor care locuiesc in Romania de a fi impreuna. Peste 40 de Misiuni Diplomatice isi vor prezenta traditiile culturale, muzica, dansul, costumele si produsele traditionale de Craciun.

“Evenimentul este prezidat de Comitetul de Caritate al IWA si de catre Excelenta Sa, Giovanna Brasioli, Presedinte Onorific al Bazarului de Craciun. Toate fondurile stranse cu aceasta ocazie merg catre proiectele din Romania pe care asociatia le sprijina activ. Oricine se poate implica sustinandu-si tara, donand produse ce pot fi comercializate la stand sau prin sponsorizari directe”, spun organizatorii.

Multumita sprijinului acordat de catre Misiunile Diplomatice, al companiilor si al tuturor celor care s-au alaturat sarbatorii Bazarului de Craciun, IWA a reusit pana acum sa sustina financiar proiectele mai multor asociatii, printre care Fundatia FARA, Fundatia pentru Dezvoltarea Popoarelor, Fundatia Crucea Alb-Galbena sau Institutul Clinic Fundeni.

Evenimentul este organizat de IWA, Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti. Membrii acestei organizatii sunt reprezentanti ai Corpului Diplomatic acreditat in Romania, ai comunitatii civile, culturala sau de afaceri, din 40 de tari.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close