Antena 3 CNN Life Ireal! L-a cunoscut pe internet și a fost la două întâlniri, dar la a treia a dus-o la morgă! Este incredibil ce i-a făcut acolo

Ireal! L-a cunoscut pe internet și a fost la două întâlniri, dar la a treia a dus-o la morgă! Este incredibil ce i-a făcut acolo

Ireal! L-a cunoscut pe internet și a fost la două întâlniri, dar la a treia a dus-o la morgă! Este incredibil ce i-a făcut acolo
Sursa foto: sursa foto: stiri.rol.ro
29 Aug 2017   •   08:46

Într-un clip, bloggerița canadiană Kaylee Kapitala spus totul despre cea mai rea întâlnire pe care a obținut-o pe rețeaua de socializare Tinder.

Se pare că fata deja mai fusese la două întâlniri romantice cu acest tip, și ea credea că totul merge foarte bine, dar cea de-a treia întâlnire a luat o turnură întunecată, scrie stiri.rol.ro.

"Am mers în parc și el începe să toarne nu știu ce băutură, era frig, și am băut și eu un pic. Apoi m-a întrebat dacă vreau sa văd unde lucrează. Am spus da", relatează fata.

Se pare că tânărul cu care se întâlnea era paznic într-un spital. Lucrurile au devenit din ce în ce mai urâte când fata a fost condusă de-a lungurl unui coridor uriaș pentru a-i arăta o parte foarte ciudată a spitalului.

În scurt timp, fata a realizat că băiatul a dus-o la morgă.

"A deschis unul dintre frigidere, a scos-o pe o doamnă bătrână de acolo și m-a întrebat dacă am mai văzut până acum un cadavru. Eu mă gândeam dacă o să ajung și eu într-un frigider, nici nu mă puteam uita la cadavru. I-a plăcut că am fost scârbită, îl amuza. Cred că e nebun", a adăugat fata.

Tânăra a profitat de prima ocazie pentru a merge acasă, dar apoi nu a întrerupt de tot legătura cu el.

 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close