Antena 3 CNN Life L-a cunoscut pe Facebook, a acceptat să fie soția lui și a vândut tot ce avea pentru a fi împreună. Când a aflat cine era de fapt bărbatul a avut un șoc

L-a cunoscut pe Facebook, a acceptat să fie soția lui și a vândut tot ce avea pentru a fi împreună. Când a aflat cine era de fapt bărbatul a avut un șoc

L-a cunoscut pe Facebook, a acceptat să fie soția lui și a vândut tot ce avea pentru a fi împreună. Când a aflat cine era de fapt bărbatul a avut un șoc
Sursa foto: foto: pixabay.com
19 Noi 2016   •   10:33

O femeie din Marea Britanie vrea să tragă un semnal de alarmă referitor la relațiile amoroase stabilite pe internet, în contextul în care din ce în ce mai multe persoane apelează la acest mediu pentru a-și găsi jumătatea.

Evangelina Tsadiosou, în vârstă de 40 de ani, a cunoscut pe Facebook un bărbat din Statele Unite. Cei doi au început să vorbească din ce în ce mai mult și, în cele din urmă, s-au și cuplat, potrivit kanald.ro.

Mai șocant este faptul că, deși nu îl întâlnise personal niciodată, Evangelina a acceptat să fie soția lui. Planul era ca aceasta să vândă tot ce are în Marea Britanie și să meargă în Canada, pentru a se stabili acolo alături de el.

Femeia l-a urmat până la capăt și, orbită de dragoste, și-a înstrăinat toate lucrurile, de la casă și până la mașină, pentru prețuri de nimic.

Șocul a fost foarte mare în momentul în care, cu doar câteva zile înainte de plecare, ea a fost contactată de o altă femeie, care i-a spus că bărbatul era un escroc sentimental.

Practic el avea mai multe “relații” și era logodit cu o grămadă de femei din toată lumea, de care își bătea joc. Evangelina s-a hotărât să vorbească și să își facă cunoscută pățania pentru că alte femei să nu cadă în astfel de capcane.

Acum ea vrea să își reconstruiască viața și plănuiește să se stabilească în Statele Unite, unde vrea să își lanseze o carieră în muzică.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close