Antena 3 CNN Life ”M-am culcat cu soția șefului, deși am o prietenă grozavă. Vreau să mor acum...”

”M-am culcat cu soția șefului, deși am o prietenă grozavă. Vreau să mor acum...”

”M-am culcat cu soția șefului, deși am o prietenă grozavă. Vreau să mor acum...”
13 Mar 2018   •   13:46

”M-am culcat cu soția șefului meu, aseară, când eram într-un moment prost. Știu că ea a vrut să mă înveselească, dar astăzi mă simt groaznic”. Așa își începe povestea un tânăr, care crede ca totul s-a sfârșit pentru el.

Acesta spune că are 21 de ani, o prietenă grozavă și lucrează într-o cafenea pentru a se putea întreține. La școală lucrurile nu mergeau grozav, munca este obositoare, iar tânărul spune că nu mai face față stresului. 

”La sfârșitul turei eram doar eu și soția patronului. Are 40 și ceva de ani, este tipul mamei grijulii. Mi-a turnat ceva de băut și un pahar a dus către altul și deja lumea părea mai bună. La un moment dat, a turnat whiskey într-un pahar, m-a sărutat și am sfârșit făcând sex pe podea, în timp ce soțul ei era la etaj. Prietena mea e grozavă și înțelegătoare, iar eu așa i-am răsplătit încrederea. Sunt o persoană mizerabilă și nu mai vreau să trăiesc” și-a încheiat tânărul povestea.

”Nu fi atât de dur cu tine însuți. Ai dat-o în bară, dar hai să fim serioși. N-a murit nimeni. Ai fost obosit, stresat și toți facem greșeli în asemenea situații. Nu te grăbi să tragi concluzii. Nu încurajez ce s-a întâmplat, dar trebuie să mergi mai departe. Fă-ți un control pentru BTS și hotărăște că nu se va mai întâmpla niciodată. Dacă într-adevăr ești atât de hotărât, ai nevoie de un terapist profesionist” i-a răspuns un psiholog tânărului.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close