Antena 3 CNN Life Mama însărcinată a vrut să filmeze prima ei ecografie, dar când medicul a văzut ce are în ea i-a spus disperat: "Nu vrei să ai amintire cu așa ceva!" Ce apărea în ecografia femeii

Mama însărcinată a vrut să filmeze prima ei ecografie, dar când medicul a văzut ce are în ea i-a spus disperat: "Nu vrei să ai amintire cu așa ceva!" Ce apărea în ecografia femeii

Mama însărcinată a vrut să filmeze prima ei ecografie, dar când medicul a văzut ce are în ea i-a spus disperat: "Nu vrei să ai amintire cu așa ceva!" Ce apărea în ecografia femeii
19 Iul 2017   •   10:40

Când Jessica Capitani a mers să își facă prima ecografie, în 2005, dădea pe dinafară de entuziasm. La fel ca mulți alți părinți, ea era curioasă referitor la micuțul care creștea în ea, scrie stiri.rol.ro.

,,Credeam că ecografia din acea zi era pentru a vedea care va fi genul copilului. Am fost atât de naivă. Nu m-am gândit că ecografiile se folosesc pentru multe alte lucruri”, a spus Jessica.

Jessica a pozat fericită cu ecografia, pentru a-i arăta și soțului său, Frank. Și totul a fost filmat pe cameră cu format VHS. Jessica povestește: ,,Când am văzut anatomia bebelușului pe ecran, de-abia așteptam să dau vestea că e băiat întregii familii”, dar bucuria ei a durat foarte puțin.

La scurt timp după ce genul copilului a fost arătat, medicul a arătat spre ecran și i-a zis să stingă camera: ,,Probabil nu vei dori să filmezi așa ceva”.
Motivul? Se pare că femeia avea multe complicații. În timp ce unele nu-i amenințau viața, altele erau serioase. Doctorii au explicat că, printre altele, copilul lor urma să se nască cu Sindromul Down, cu probleme de inimă și va avea capul mărit (hidrocefal).

Nimeni nu știa dacă mama și fiul vor supraviețui nașterii. Dar, în ciuda tuturor pronosticurilor, Jessica a ales să nu avorteze. Sarcina a decurs bine, iar familia nu a renunțat niciodată la un miracol în ceea ce-l privea pe băiețel, nicio secundă.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close