Antena 3 CNN Life Medicii le-au spus părinților că băiețelul lor are doar o răceală. Au urmat 65 de operații din cauza unui lucru mărunt găsit în orice casă

Medicii le-au spus părinților că băiețelul lor are doar o răceală. Au urmat 65 de operații din cauza unui lucru mărunt găsit în orice casă

Medicii le-au spus părinților că băiețelul lor are doar o răceală. Au urmat 65 de operații din cauza unui lucru mărunt găsit în orice casă
Sursa foto: sursa: punct.tv
29 Iul 2016   •   15:38

Copiii mici întotdeauna organizează o inspecție a casei, căutând lucruri interesante. Ei găsesc cu îndemânare toate colțurile periculoase, toate lucrurile, pe care le pot dezasambla, toate detaliile mici, pe care le pot ronțăi. Uneori adulții nici nu pot să-și imagineze câte pericole se ascund într-o casă obișnuită.

Din păcate, uneori, un astfel de comportament al copiilor se poate termina tragic.

Iată ce a avut de suferit un băiețel de un an, care a înghițit una dintre aceste mărunțișuri foarte periculoase, care se găsește practic în fiecare casă.
Karla Rauch este mama fericită a doi băieței minunați: Ethan (7 ani) și Emmett de 5 ani.

Însă cu patru ani în urmă, Karla și soțul ei Michael au trecut printr-un moment îngrozitor și erau cât pe ce să-l piardă pe Emmett, când micuțul a înghițit întâmplător o baterie litiu-ion, cu formă rotundă. Atunci el avea doar un an.

sursa: punct.tv

Aceste baterii sunt cunoscute de fiecare — niște cerculețe sub forma unei pastile din nichel, care se utilizează pentru ceasuri, calculatoare și alte dispozitive mici. În cazul lui Emmett, această baterie a căzut întâmplător din telecomanda pentru DVD.

Acesta a devenit primul pas în seria de evenimente îngrozitoare, care au afectat viața acestei familii.
Micuțul Emmett, care pe atunci abia își sărbătorise aniversarea de un an, a găsit întâmplător această baterie și a înghițit-o.

Părinții au observat că băiețelul a devenit apatic, capricios și neliniștit. Speriindu-se, ei au mers la spital. Medicul le-a spus că, cel mai probabil, este vorba de o simplă răceală și i-a convins că Emmett în curând se va însănătoși.

Peste câteva zile, când băiețelul a început să aibă tuse sanguinolentă, medicul a crezut inițial că acesta este începutul unui crup, dar, ascultându-și intuiția, a decis să interneze imediat copilul pe secția de terapie intensivă.

sursa: punct.tv

Echipa de doctori i-au făcut o radiografie, au identificat bateria pe film și au înțeles că acidul din mica baterie distruge esofagul și tractul gastro-intestinal al micuțului.
Din fericire, Emmett era un adevărat luptător. El a reușit să învingă îngrozitoarele consecințe ale celor întâmplate — băiețelul a fost nevoit să treacă prin 65 de operații în următorii 4 ani.

În prezent, Emmett este un băiețel fericit, care în sfârșit poate respira singur, poate să joace fotbal, să mănânce mâncare obișnuită și să vorbească, datorită corzilor vocale artificiale.

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close