Antena 3 CNN Life Povestea românului care și-a câștigat nevasta la o tombolă

Povestea românului care și-a câștigat nevasta la o tombolă

Povestea românului care și-a câștigat nevasta la o tombolă
Sursa foto: foto: pixabay.com
22 Noi 2016   •   11:47

''Un cititor ''Libertatea'' povestește o întâmplare care i-a marcat viața. S-a căsătorit cu o femeie pe care a cunoscut-o în urma unei petreceri. Împrejurările au fost însă chiar mai interesante decât ar părea la prima vedere''

''Unii fug de cifra 13 ca dracu’ de tămâie, însă mie mi-a adus un noroc nesperat, fiindcă acum trei ani, cam pe vremea asta, eu am devenit cel mai fericit bărbat din lume. Și asta, doar datorită Anielei, cea care acum îmi poartă numele și care a avut inspirația de a organiza o tombolă, ea fiind unul dintre premii.

Gazda petrecerii din 13 martie, Aniela, în vârstă de treizeci de ani, o celibatară bogată și excentrică, pictoriță, frumoasă foc, era renumită pentru serile pline de surprize pe care le orga-niza de câteva ori pe an, în locuința ei din Breaza, în favoarea amicilor săi cei mai apropiați. Probabil că, uneori, Aniela se plictisea singură în vila aceea imensă.

Mă număram printre fericiții invitați din seara de 13 martie. Cu Aniela, de trei ani și ceva, eu, arhitectul burlac pe care cunoscuții îl considerau un „ciudat”, întrețineam relații de caldă prietenie – și mă întrebam adesea dacă e suficient. Aniela, cu frumusețea ei strălucitoare și cu mintea ei ascuțită, cu umorul ei subtil, cu talentul ei artistic unanim recunoscut și bine vândut, cu zâmbetele ei irezistibile, putea fi considerată partida ideală pentru un bărbat care își dorește ceva mai mult decât o gospodină călduță cu studii medii și cu zestre funciară.

Pe la ora șaptesprezece, nerăbdător, am început să mă îmbrac pentru petrecere. Mi-am pus cel mai bun costum și l-am tamponat cu doi stropi din parfumul tabac ce dăduse gata atâtea femei.''

Continuarea, pe libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Florin Piersic, vizitat la spital de Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila
x close