Antena 3 CNN Life Momente amuzante surprinse într-un parc Național, cu ''Baloo de Carpaţi''. Un urs se scarpină de un copac

Momente amuzante surprinse într-un parc Național, cu ''Baloo de Carpaţi''. Un urs se scarpină de un copac

Imagini senzaţionale suprinse în Parcul Național Piatra Craiului cu ''Baloo de Carpaţi''. Un urs a devenit vedeta internetului după ce a fost surprins în timp ce se scarpină de un copac.

Momente amuzante surprinse într-un parc Național, cu ''Baloo de Carpaţi''. Un urs se scarpină de un copac
Sursa foto: Facebook/ Mircea Vergeleț
de Mia Lungu    |    23 Sep 2021   •   10:53

Un urs cu "mâncărimi" se scarpină de mama focului de un copac în Piatra Craiului.

Imagini senzaționale surprinse în Piatra Craiului de camerele ascunse postate de cei care administrează rezervația naturală. Un urs s-a scărpinat de un copac, pe modelul lui Baloo din Cartea Junglei.

"Viața bate nu numai filmul, ci și desenul animat. A lipsit doar să smulgă molidul din rădăcini și să se scarpine cu el pe burtă", a scris Mircea Vergeleț, administratorul Parcului Naţional Piatra Craiului, pe pagina sa de Facebook.

Parcul National Piatra Craiului, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurlor Romsilva are o suprafață de 14.800 de hectare în județele Braşov şi Argeş, din care 10.860 de hectare păduri, peste 6.000 de hectare fiind protejate.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close